Liverpool'da Sadio Mane şoku!

Premier Lig'de Liverpool'da gösterdiği başarılı performans ile göz dolduran Sadio Mane, takımını uzun bir süre yalnız bırakacak.

Liverpool'da Sadio Mane şoku!
Liverpool'da Sadio Mane şoku!
GİRİŞ 21.12.2016 15:39 GÜNCELLEME 21.12.2016 15:39

Ülkesi Senegal ile Afrika Kupası'na katılacak olan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon Liverpool'un en etkili isimlerinin başında geliyor.

Sezon başında Southampton'dan 41 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mane, 16 Premier Lig maçının hepsinde oynadı. Genç yıldız, bu karşılaşmalarda 8 gol atma başarısı gösterirken, 5 de asist yaptı. Gösterdiği müthiş performansla, verilen transfer ücretinin karşılığını veren Mane, 2 Ocak'ta oynanacak Sunderland maçından sonra Senegal kampına katılacak.

''BELKİ BENSİZ DAHA İYİ BİLE OLABİLİRLER''

Afrika Kupası'nda Senegal formasıyla grup maçlarında Cezayir, Tunus ve Zimbabve'ye karşı mücadele edecek olan Mane, Premier Lig'de en iyi ihtimalle bile Manchester United, Swansea City, Chelsea ve Hull City maçlarını kaçıracak. Yıldız futbolcu aynı zamanda FA Kupası maçlarını da kaçırmış olacak.

Konu hakkında konuşan Mane, ''Kupa için ayrıldığımda hepsine iyi şanslar dileyeceğim. Takım, bensiz de iyi oynamaya devam edecektir. Ne kadar iyi oynuyorsak, o kadar iyi olmaya devam edeceğiz. Hatta Coutinho'da iyileşmiş olacak, belki bensiz daha iyi bile olabilir'' dedi.