Eski Bursasporlu Bakambu'yadev talip!

Atletico Madrid, Villarreal formasıyla bu sezon harika bir performans gösteren Cedric Bakambu’yu kadrosuna katmak istiyor.

Eski Bursasporlu Bakambu'yadev talip!
Eski Bursasporlu Bakambu'yadev talip!
GİRİŞ 22.04.2016 16:26 GÜNCELLEME 22.04.2016 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simone’nin 1 ay boyunca özel olarak izlediği ve takım taktiğine uygun bulduğu Cedric Bakambu için Madrid ekibi Villarreal’e ilk teklifini yaptı.

Habere göre, Atletico Madrid Cedrick Bakambu için Villarreal’e genç yıldızı Oliver ve forvet oyuncusu Leo Baptistao’nun yanı sıra bir miktar bonservis bedeliyle ilk teklifini yaptı.

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla çıktığı 45 maçta 22 gol atan Cedric Bakambu için İngiltere Premier League ve Serie A takımlarından da teklif geldiği ve Villarreal’in oyuncuyu satma konusunda aceleci davranmayacağı belirtildi.

Bursaspor’un 2014/2015 sezonu transfer döneminde 1,8 milyon euro transfer bedeliyle Sochaux’dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu takımda geçirdiği bir sezonun ardından 7,5 milyon euroya Villarreal’e transfer olmuştu. Villarreal formasıyla ilk sezonunda müthiş bir sezon geçiren 25 yaşındaki Fransız golcü, Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer radarına girmeyi başardı.

YORUMLAR 2
  • Ahmet SARMUSAK 8 yıl önce Şikayet Et
    iyide madrid transfer etmek istiyorda 45 maçta 22 gol atan kendi adamını nasıl transfer edicek:D komik:D ciddiyet...
    Cevapla
  • must 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam Villeral de oynuyor . sen komiksin
    Cevapla