Rusya'da flaş Gökdeniz Karadeniz kararı!

Rus ekibinin başkanı Ilsur Metshin, sözleşmesi 2018’de biten 36 yaşındaki Gökdeniz Karadeniz durumuyla ilgili yaptığı açıklamada bulundu.

Rusya'da flaş Gökdeniz Karadeniz kararı!
Rusya'da flaş Gökdeniz Karadeniz kararı!
GİRİŞ 26.03.2016 19:13 GÜNCELLEME 26.03.2016 19:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Metshin açıklamasında: “Rubin Gökdeniz kariyerini sonlandırdıktan sonra da kulüpte kalması için elinden geleni yapacak” ifadesini kullandı.

"Teknik ekipte ya da menajer olarak..."

Metshin, “Gökdeniz bizimle tam bir aile ortamında yaşıyor. Çocukları Kazan’da okula gidiyor. Zaten kendisi de iki tane memleketi olduğunu, birinin Trabzon diğerinin Kazan olduğunu söylüyor. Dolayısıyla Rubin’de yeni bir görevle devam etmesini göz ardı edemeyiz. Oynadıkları kulüpte iz bırakan futbolcuların, sonrasında teknik ekipte ya da menajer olarak çalıştıklarını unutmamak gerekir. Bu seçenekleri değerlendirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Deneyimli futbolcu Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizinin ardından gerilen iki ülke ilişkilerinden etkilenmeyen oyunculardan bir tanesi olmuştu.

YORUMLAR 5
  • turkiyem 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusyati karistirsa karistirsa tataristan ve baskirtistan karistirir.
    Cevapla
  • Turkcerkezi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kazan zaten Tatarlarindir yani , Tataristan sanki ruslarin yada sanki moskova , tatarlar Turk ailesi sonucta, ayni Kirgiz, kazak, ozbek, cecenistan ve daha bilmedigimiz cok ulke neyazikki, ruslar hertarafa el koymus
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar değerli oyuncuyu yıllarca şampiyonlar liginde avrupa liginde oynamış adamı zamanında milli takıma almayanlar utansın
    Cevapla
  • Açıksöze 8 yıl önce Şikayet Et
    Gökdeniz Tataristan'da yaşıyor bunu unutmadan yorum yapınız Karadenizli Engin Bey. Tataristan'dan Rusya bünyesinde bulunsa da özerk bir Cumhuriyet.
    Cevapla
  • Engin Açıksöz 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile bu kadar ters düşmüşken, bir Karadenizli olarak diyorum ki: Eğer böyle bir gelişme olursa BU AYIP GÖKDENİZ'E YETER.
    Cevapla