Müslüman futbolcudan tokat gibi sözler!

Belçikalı Müslüman futbolcu Dembele, Brüksel'de düzenlenen bombalı saldırılarla İslamiyet'in karalanmaya çalışıldığını söyledi.

Müslüman futbolcudan tokat gibi sözler!
Müslüman futbolcudan tokat gibi sözler!
GİRİŞ 25.03.2016 17:30 GÜNCELLEME 26.03.2016 01:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden TottenhamH otspur'da forma giyen Belçikalı milli futbolcu Mousa Dembele, 22 Mart'ta Brüksel'de düzenlenen bombalı saldırılarla İslamiyet'in karalanmaya çalışıldığını söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Dembele, Müslüman olduğunu ve İslamiyet ile terörün bağdaştırılamayacağını belirterek, "Yaşananlar, herkes için büyük hayal kırıklığıydı. Hatta, Müslümanlar için daha da fazla. Bildiğim tek şey, teröristlerin hiçbir şekilde kazanmasına izin verilmez." dedi.

TERÖRİSTLER, MÜSLÜMAN DEĞİL!

Bombalı saldırıları düzenleyenlerin İslamiyet'i kötü göstermeye çalıştığını kaydeden 28 yaşındaki futbolcu, "Teröristler, Müslüman olduğunu iddia edemez. Dinimize leke sürmeye çabalıyorlar ve bu nedenle masum vatandaşlara böyle yıkıcı zararlar veriyorlar. Hatta medya bile, İslam'ı olumlu bir şekilde göstermiyor." eleştirisinde bulundu.

Müslümanlığın cihatçı örgütlerle bir tutulmaması gerektiğini vurgulayan Dembele, "Cihatçılar, bizim de düşmanımız ve bizi de öldürüyorlar. Onlarla bizi karıştırmayın." şeklinde görüşünü aktardı.

YORUMLAR 16
  • Dembele 8 yıl önce Şikayet Et
    Cihatçı ile mücahid i farkli anlamda kullaniyor olabilir.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kurani tekrar elimize alip cihada basladigimiz gun bittikleri gundur. Bundan deliler gibi korkuyorlar ve bizi bundan uzak tutmak icin ellerinden geleni yapıyorlar. Mumin ve muslumanlar asla buna kanamaz. Bu oyun artik cok asikar uyanma vakti
    Cevapla
  • Akbas 8 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyoruz
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Zeitgeist belgeselini izleyiniz
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere cihadçılar diyerek genelleme yapıyorsun Hz. Muhammed (s.av.) 'in cihad kıyamete kadar sürecektir hadisi şerifini bilmiyor musun? Her örgüt terörist değildir. işid terörist olabilir ama el nusra, ahraruş şam, ceyşul islam terörist midir? Hayır asıl teröristler amerika devleti, suriye devleti, israil devleti ve onların müttefiki olan devletlerdir.. onlar masum insanların üzerlerine bomba yağdırmaktan çekinmezler ve müslümanları karalamaktan asla vazgeçmezler.
    Cevapla
  • şeriat 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin abi ama galiba bu adam onu bilinçli soylememis.cihadi isid yada diger teroristlerden dolayi kotu bisey saniyor.o assaliklar adam kesip kesip cihat ettik diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle