Benitez, küme düşerse ayrılacak!

Newcastle United'ın yeni menajeri Rafa Benitez, eğer takım küme düşerse 3 yıllık kontratına rağmen tazminatsız ayrılabilir.

Benitez, küme düşerse ayrılacak!
Benitez, küme düşerse ayrılacak!
GİRİŞ 13.03.2016 02:54 GÜNCELLEME 13.03.2016 02:54

Newcastle United'ın İspanyol menajeri Rafa Benitez, St. James Park'ta flaşların karşısına geçerek yeni kulübünün formasıyla poz verdi.

24 puanla 19. sırada yer alan ve son haftalar öncesinde zor durumda olan Newcastle'ı içinde bulunduğu koşullara karşın kümede tutmaya çalışacak olan Rafa Benitez, takımı ligde tutamazsa görevinden ayrılabilir.

İmza töreninde konuşan Benitez, "Böyle bir maddenin olması çok normal. Buraya elimden gelenin en iyisini vermek için geldim. Görevimi de koşulları da gayet iyi biliyorum." ifadelerini kullandı.

"Yoğun bir başlangıç yapacağız." diyerek sözlerine devam eden Benitez, "İlk antrenmanın ilk dakikasından itibaren tüm vaktimi ounculara ayıracağım. Newcastle çok büyük bir kulüp ve olması gereken yerde değilim. Umarım, taraftarları gururlandırmaya başlayacağız. Kümede kalma savaşı için de tecrübelerim var. Her oyuncumdan, kalan bölümde %100 performans bekliyorum." açıklamasını yaptı.

İspanyol menajer, "Bana başka ülkelerden de teklifler vardı. Fakat, Liverpool'dayken de Newcastle'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, ne kadar tutkulu taraftarları olduğunu konuşurduk." diyerek sözlerini noktaladı.