Sert sözler! 'Aptal gibi maç koyuyorlar'

Sunderland Menajeri Sam Allardyce, lig fikstürü için ''şeytani'' tanımlamasını yaptı.

Sert sözler! 'Aptal gibi maç koyuyorlar'
Sert sözler! 'Aptal gibi maç koyuyorlar'
GİRİŞ 05.01.2016 20:19 GÜNCELLEME 05.01.2016 20:19

Avrupa’nın diğer büyük ligleri tatildeyken, Premier Lig takımları yılbaşı döneminde sezonun en yoğun maç trafiğinden çıktı. O takımlardan biri de Sunderland'di. Geride kalan 15 gün içinde 4 maça çıkan Sunderland’i, bir hafta içinde 3 maç daha bekliyor. Hafta sonunda Federasyon Kupası’nda Arsenal'in karşısına çıkacak Sunderland, hafta içinde Premier Lig’in 21. haftasında Swansea'ye konuk olacak, 3 gün sonra da 22. hafta maçı için Tottenham deplasmanına çıkacak.

Menajer Sam Allardyce işte bu yoğun fikstür için şeytani tanımlamasını yaptı. Hafta içinde lig maçı oynanmasına anlam veremediğini ifade eden Allardyce "Takımı Arsenal ile oynayacağımız kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağım. Premier Lig yönetiminin hiçbir zorunluluğu yokkken, hafta içine aptal gibi maç koyması bana başka seçenek bırakmıyor." dedi.
 
Oyuncuların bu sıkışık fikstür nedeniyle büyük bir sakatlık riski altında olduklarını vurgulayan deneyimli menajer "Her yıl giderek daha fazla oyuncu sakatlanıyor ve bu durum Premier Lig yönetimi tarafından tamamen görmezden geliniyor. Bu gerçekten inanılmaz." diye konuştu.

KAYNAK: NTVSPOR