Odegaard peşindeki 3 devi açıkladı!

Real Madrid'in henüz 16 yaşında kadrosuna kattığı Norveçli genç yıldız adayı Martin Odegaard, transfer süresince yaşadıklarını anlattı.

Odegaard peşindeki 3 devi açıkladı!
Odegaard peşindeki 3 devi açıkladı!
GİRİŞ 08.09.2015 15:18 GÜNCELLEME 08.09.2015 15:18

Martin Odegaard, Liverpool, Manchester City ve Manchester United ile görüştüğünü söylerken, Real Madrid tercihinin arkasında nedenlerden birini de açıkladı.

Norveçli yıldız Martin Odegaard, İngiltere'nin 3 büyük takımııyla görüştüğünü söylerken, ''Liverpool ile görüştüm, iki Manchester kulübüyle de görüştüm. İngiltere'deki tüm görüşmelerim iyi geçti ama benim seçimim Real Madrid'di. Bu seçimimden dolayı da çok mutluyum. Madrid, futbolcu olabilmek için gelebileceğiniz en iyi yer. Castilla'da 10 numara bana verildi. Bu büyük bir sorumluluk ve benim için büyük önemi var'' ifadeleirni kullandı.

Genç oyuncu Zinedine Zidane ile çalışmanın kendisi için büyük bir fırsat olacağını belirtirken, ''Belki gelecekte İngiltere'de forma giyerim ancak şu anda olduğum yerde çok mutluyum. Zidane çok iyi bir hoca, çok iyi bir insan. Dünyanın en iyilerinden biri, onunla çalışmak çok büyük bir ayrıcalık'' dedi.

KAYNAK: SPORX