Volkan: Ben böylesini görmedim

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Volkan Demirel, ''Sahada gereksiz bir hakem vardı. Hakemle bu turu verdik'' dedi.

Volkan: Ben böylesini görmedim
Volkan: Ben böylesini görmedim
GİRİŞ 18.03.2016 01:57 GÜNCELLEME 18.03.2016 01:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Braga'ya 4-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, sahada neler olduğunu herkesin gördüğünü belirterek, "Ben böyle bir hakem görmedim. Sahada gereksiz bir hakem vardı. Bu hakemin istediği doğrultuda bir maç oynandı. İlk gol ofsayt. Penaltı pozisyonu, penaltı değil. Daha sonra maç koptu. Takım arkadaşlarım da yapmaması gerekenleri yaptı ama futbolcular olarak bazen kendimizi tutamıyoruz. Hedeflerimiz var. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Böyle elenince üzülüyorsunuz. Hakemle bu turu verdik. Her şeyin bilincinde ve farkındayız. Elinden gelen sonuçları ve neticeleri alacağız. Fenerbahçe takımı bir maçla yıkılmaz. Tabii ki bizim de hatalarımız vardı. Futbolcu olarak her şeyin bilincindeyiz. Onun için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 17
  • Ertuğrul 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem gayet güzel msc yonetti. Asıl sorun fenerdeydi. Neye uğradığinı şaşirmış kedi gibi sağa sola saldırdı. Tabi Türkiyrde ki hakemlere benzemeyince sınırler bozulmuş.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray- Beşiktaş karşısına böyle hakem çıkınca normal hakem diyordunuz. Hakeme sığınmayın bahane uydurmayın derken iyiydi... Ne oldu..Hakemle aldığınız Lig maçlarını düşün ve vicdanını ortaya koy
    Cevapla
  • ERHAN BAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç BEŞİKTAŞ'ın oyuncusu olmadın. Tabii ki böyle hoca göremezsin
    Cevapla
  • Yakup 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupa turkiye ilerlemesindiye mili futbolcumuza ceza verir gs clubumuze ceza verir bazi kendini bilmezde bir futbolcuyla ugrasir siz once birlik olmayi ogrenin
    Cevapla
  • Efe 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz nelerini gördük Volki. Ne olduki SAHAYA YANSIMADI.. olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah. Siz kendi içinize portekiz lilere bakın. Niye Fernando Ozan Volkan yok herşey marka futbolcuyla olmuyor işte.Üzgünüm ama size hak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle