Mustafa Denizli: 'Koita'ya olan şey...'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Batman Petrolspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta çıkan olaylar ve maçın tatil edilmesiyle ilgili konuştu.

Mustafa Denizli: 'Koita'ya olan şey...'
Mustafa Denizli: 'Koita'ya olan şey...'
GİRİŞ 30.10.2018 18:12 GÜNCELLEME 30.10.2018 18:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda oynanan Batman Petrolspor - Kasımpaşa mücadelesinin uzatma dakikalarında 15 yaşındaki lise öğrencisi olduğu öğrenilen kişinin attığı plastik su şişesinin Kasımpaşalı futbolcu Koita'nın yüzüne gelmesiyle tatil edilen maçın ardından teknik direktör Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu. 

Tatil edilen mücadele sonrası Koita'nın da aralarında bulunduğu kamp kadrosuyla birlikte yemek yiyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın tatil edilmesiyle ilgili, "Bu tür olaylar her stadyumda olabilecek bir olay. Her yerde görülen tatsız olaylardan biri, maalesef bunlar devam ediyor. Bu sadece Batman'a mahsus bir şey değil. Türkiye'de her stadyumda karşılaşılabilir. Batman'da güzel, futbol adına keyifli bir gündü. Böyle bitmeseydi, her şey çok daha güzel olurdu. Koita'nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Kanama şüphesiyle tedavisi yapıldı ancak sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İyide adamlar zaten öndeymiş
    Cevapla
  • Futbolsever 5 yıl önce Şikayet Et
    kan yok kardeşim kan yok :) :) maç kaldığı yerden devam edecek mi göreceğiz.
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok öyle birşey geçen sene federasyon eyyam yaparak maçı kaldığı yerden devam ettirdi. Normalde ya sahadan çekilene ya da olay çıkaran tarafa hükmen malübiyet verilmeliydi.
    Cevapla