Amedspor'a o pankart için ceza yolda!

Amedspor, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadaki protesto ve açtığı izinsiz pankart nedeniyle yeniden ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Amedspor'a o pankart için ceza yolda!
Amedspor'a o pankart için ceza yolda!
GİRİŞ 09.02.2016 16:21 GÜNCELLEME 09.02.2016 16:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezası olay olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, sarı-lacivertlilerle oynadığı karşılaşmadaki protesto ve açtığı izinsiz pankart nedeniyle yeniden ceza tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Başakşehir maçında ceza almasına neden olan "Çocuklar ölmesin, maça gelsin" sloganını bu kez pankarta dönüştürerek karşılaşmaya çıkan Amedspor'un izinsiz pankart veya talimatın 42. maddesindeki ayrımcılık kapmasında PFDK'ya sevk edilebileceği öğrenildi. Bu arada Amedspor'un bu pankart için TFF'ye başvurduğu ancak izin alamadığı ortaya çıktı. 

Yine maçın başında seyircisiz oynama cezasını protesto olarak yapılan eylemden dolayı da Amedspor'un disipline sevk edilebileceği ifade edildi. Amedspor'a yüksek para cezası veya yine seyircisiz oynama cezası gelebilecek.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 27
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH TFF NİN Belasını versin
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi bunları biliyoruz da ben bir fenerli olarak fenerli futbolcuların o pankartın arkasına geçip foto çektirmelerini yakıştıramadım.
    Cevapla
  • aert 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman fbde ceza almasi lazim
    Cevapla
  • faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar yanınızdaya insan kılıklılar!!!!
    Cevapla
  • nefret geldi sizden 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan fener su pkklıları yenmedin ya acayip gıcık oldum sana. bu amed mi ne haltsa tamamen lisansları iptal edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle