Liverpool, Uğurcan'a hayran kaldı!

Fenerbahçe maçında kalesine gelen 9 şutun 8'ini kurtararak kendi rekorunu egale eden Trabzonsporlu kaleci, karşılaşmayı statta izleyen Liverpool scoutlarını kendine hayran bıraktı. İngiliz devinin, Uğurcan Çakır'ın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Liverpool, Uğurcan'a hayran kaldı!
Liverpool, Uğurcan'a hayran kaldı!
GİRİŞ 03.09.2019 10:59 GÜNCELLEME 03.09.2019 11:00
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçta yaptığı kurtarışlarla takımını ipten alan kaleci Uğurcan Çakır, bu performansıyla kendi rekorunu egale etti.

 

 

Kalesine gelen 9 isabetli şutun 8'inde Sarı-Lacivertli futbolculara gol izni vermeyen 23 yaşındaki file bekçisi, en çok kurtarış yaptığı maç rekorunu tekrarladı.

Uğurcan, bu performansıyla kendisini izlemeye gelen Liverpool scoutlarının da dikkatini çekti. Kadıköy'de mücadeleyi takip eden İngiliz yetkililerin milli file bekçisine hayran kaldığı belirtilirken, genç oyuncunun menajeriyle temas kurdukları öğrenildi.

 

 

Uğurcan Çakır'ın sezon sonuna kadar bu performansını devam ettirmesi halinde Bordo-Mavili yönetimin kapıyı en az 15 milyon eurodan açacağı belirtildi.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 14
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Mala alıcı varken satılır...
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    En az 50 isteyin ts yi sevmem ama ülke futbolcusu ucuza gitmesin
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor un senin gibi fesat yüreklerin sevgisine ihtiyacı yok. T. S. Sevgisi bazı yüreklere ağır gelir. Bu ağırlık bazılarında hazımsızlık yapar. Bilmem anlayabildinmi.
    Cevapla
  • kenan yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz başka maç mı izledik merak ediyorum, bu kaleci değil mi aut atışlarının hepsini taça atan? Günümüz futbolunda kaleciler kurtardıkları toplar kadar, topu oyuna sokmalarıyla da iyi kaleci oluyorlar. Uğurcanda 2.si maalesef yok.
    Cevapla
  • 6161 4 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan 15 milyon euro 'ya verilmez. Enaz 30 milyon euro.
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne 15 i yanlış mı hatırlıyorum 80 milyon vermişti bir kaleciye enaz 50 eder bu çocuk maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle