Trabzonspor'a Olcay Şahan müjdesi!

Trabzonspor'da yönetimle anlaşamaması nedeniyle kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'da yeniden görüşme sonrası uzlaşma sağlandı.

Trabzonspor'a Olcay Şahan müjdesi!
Trabzonspor'a Olcay Şahan müjdesi!
GİRİŞ 06.03.2019 11:15 GÜNCELLEME 06.03.2019 20:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da ikinci yarının başlamasıyla birlikte kadro dışı bırakılan ve bordo-mavililerde 7 maçtır oynamayan Olcay Şahan affedildi.

Olcay Şahan, ücretinde indirim yapıp, sezon sonu istenmemesi halinde bonservis ücretsiz alacaklarında fedakarlık yapmayı kabul etmişti.

Trabzonspor yönetimi de Olcay'ın bu tavrına olumlu yaklaşarak oyuncuyu affetti. Olcay Şahan'ın bundan sonra takımla birlikte çalışması bekleniyor.

 

 

"Olcay'ın affedilme noktasında yaşanan bir süreç var" 

Olcay Şahan’ın affedilmesinin an meselesi olmasıyla ilgili konuşan Karaman, "Benim şahsi olarak ne Olcay, ne Onur, ne de Burak ile ilgili olarak hiçbir kişisel sorunum yoktu. Ancak burada grup adına hiyerarşiyi korumak adına hamleler var. Trabzonspor’un menfaatleri ve doğruları var. Biz de bu doğrular içerisinde onlardan farklı bir duruş sergilesin diyerek ayrıcalıklı mı davranacağız? Her oyuncu bizim için değerlidir. Biz onlardan en iyi hizmeti almakla mükellefiz. Ama burada Trabzonspor’a hizmet ediyorsanız bu grubun heyecanını canlı tutmalısınız. Bir kişi ayrıcalık istiyorsa insani olarak sadece ayrıcalık alabilir. Takım anlamı içerisinde motivasyonu ve disiplini ile ilgili bir önlem almaya çalıştık. Yönetim kurulu ile ortak alınmış bir karardır. Şu anda affedilme noktasında, yaşanan bir süreç var" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 5
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma Ünal Hoca, Maçları seyirci gibi izliyorsun. Ekuban kaç maçtır hayalet gibi geziyor, her maç ta da 90 dakka oynuyor. Abdülkadir çıkıp, Amiri girermi?. Ayrıca kaleci Onur'un günahı neydi?. Trabzon'daki en karakterli topçulardandır, birhamle de adamı çizdiniz
    Cevapla
  • Hıdır 23 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecikilmiş bir karar.ünal ın yüzünden kaç maç gitti.
    Cevapla
  • Mavi yeşil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne 4 büyüğü artık 3 büyük var 4. Böyle giderse başakşehir. Ts sıradan anadolu takımı. Derbi bile sayılmıyor.
    Cevapla
  • Giyotin. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce bir ligde kal.Adamlar sizi döve döve maç aldı ama tık yok onlara.İşiniz gücünüz Bordo mavi.
    Cevapla
  • bordo mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    siz önce fener cim bom beşiktaş maçlarında rizeyi desteklemeyi öğrenin. sonra gel konuş.
    Cevapla