Burak Yılmaz için flaş Beşiktaş açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Burak Yılmaz için flaş Beşiktaş açıklaması!
Burak Yılmaz için flaş Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 12.06.2018 09:35 GÜNCELLEME 12.06.2018 09:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ve Başakşehir'in gündeminde yer alan Burak Yılmaz'la ilgili iddialara son noktayı koydu.

Ağaoğlu, "Burak Yılmaz'ı satmıyoruz. Burak bizim değerli bir sporcumuzdur. Bir bakıyorum bir gün Başakşehir, bir gün Beşiktaş'ta. Biz Burak için sadece fedakarlık yapması konusunda görüşüyoruz. İsteyen olursa kapımızı çalacak." dedi.

Açıklamalarına devam eden Ahmet Ağaoğlu "Burak, bu takımın değerli bir parçasıdır. Taraftarın sevdiği bir isim. Burak bizim feda istediğimizi asla göz ardı edemez. Biz kendisiyle görüştük ve indirim istedik. Düşünmek için süre istemişti, İnanıyorum ki Burak 'feda' diyecek ve futbolu burada bırakacak" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    senelik 5 milyon maaş ile yeni sezon 5.liğiniz hayırlı olsun o zaman. kendini çok akıllı, başkalarını ise çok saf zannediyor ahmet bey. kimse bu yaştaki adama 5 milyon bonservis vermez. aynen böyle DEVAM edin siz.
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    Onur ve Burak bu takım kaptanları, gereğini yaparsınız.
    Cevapla
  • ismailc 5 yıl önce Şikayet Et
    başkan biraz sert açıklamalar yapıyorsun. Velevki Fedakarlık yapmıyor Burak. Ne yapacaksın o zaman ? ödeyecek bütçen var mı?
    Cevapla
  • bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    cometo besiktas burak yilmaz don yuvaya
    Cevapla