Kupa şokunun ardından itiraf etti! 'Bu sene...'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gümüşhanespor maçının ardından konuştu.

Kupa şokunun ardından itiraf etti! 'Bu sene...'
Kupa şokunun ardından itiraf etti! 'Bu sene...'
GİRİŞ 18.01.2017 17:33 GÜNCELLEME 18.01.2017 17:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise bu yıl işlerin istedikleri gibi gitmediğini belirterek, şöyle konuştu;

"Ziraat Türkiye Kupası'nda aslında bugünü değil, Kızılcabölük deplasmanında ve Gümüşhanespor ile içerde oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanları konuşmamız gerekiyor. Bu sene işler maalesef istediğimiz gibi gitmedi. Sıkıntıların herkes farkında. Bir soğuk bir sıcak, bu seneki ritim maalesef bu. Takım kurmak ve bir yere getirmek için yoğun bir çaba harcanıyor. Oyuncuları bir araya getirmek yetmiyor, takım olmak gerekiyor. Biz de bunun gayreti içerisindeyiz. Takım olmak ve takım kurmak için harcanan bu zaman diliminde bu gibi iniş çıkışlar hepimizi geriyor ve üzüyor ama bu bizi bundan sonrasında yapacaklarımızdan alıp koymamalı. Bunun için de oldukça yoğun şekilde çalışmaya devam edeceğiz."

"TUR ŞANSI DEVAM EDECEK"

Yanal, Kupada gruptan çıkma şanslarıyla ilgili olarak ise, "Trabzonspor'un tur şansından fazlasında kurmak istediği takıma ve bunun için oluşturulacak desteğe ihtiyacı var. Eksikler çok fazla ortaya çıktığı anlar da dahil olmak üzere bunun üzerine gitmek ve mücadele etmek gerekiyor. Tabiki tur şansı sonuna kadar devam edecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • M. F 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Hoca ile bu iş bu kadar. Artık yeter.
    Cevapla
  • Karadenizli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Ersun hoca bir halt beceremedim demiyorsunda işler istediğimiz gibi gitmedi diyorsun ne verdin bu takıma geldiğinden beri alınan herkes kötüde bir sen mi iyisin ne zaman gidersen bu takım düzelir emin ol
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Ersun Yanal ne iş yaptı hangi sorunu giderdi Allah aşkına. . N.Doy u ilk 11 de sürekli oynatan adama ne denir bilmiyorum. Ersun ümitsiz heyecanı yok TS ye bir faydası olmaz.
    Cevapla
  • cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    yazik yazik TS a bu kadar sabr edilirmi teknik direktöre ayricaligi var anlasilan utaniyorum takim taraftari olarak.
    Cevapla
  • Boztepe52 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam kabul TS kötü ama kim iyi bence en iyisi hakemker anlaya herkes isini yapsin üc büyük diye bir sey olamaz yeterki adalet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle