Olaylı maçın kararı öncesi büyük tartışma!

7 kişiden oluşan Disiplin Kurulu, dün Trabzon’a verilecek cezayı belirlemek için bir araya gelirken, ciddi anlaşmazlıklar yaşandı.

Olaylı maçın kararı öncesi büyük tartışma!
Olaylı maçın kararı öncesi büyük tartışma!
GİRİŞ 04.05.2016 11:33 GÜNCELLEME 04.05.2016 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karar, 4’e 3 oy çokluğu ile alınırken; azınlıkta kalan 3 üyenin biri 6, diğeri 7, başka bir üye ise 8 maç verilmesini istedi. Trabzonlu üye Fatih Erdöl, 2 maçın yeterli olduğu görüşünü savunurken, diğer 3 üye de cezaların az olması gerektiği görüşünü ortaya koydu.

OLİMPİYAT’TAKİ DERBİ EMSAL

Toplantının ardından karar aşamasına geçildi ve 4’e 3 oy çokluğu ile Trabzon’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verildi. PFDK’nın bu kararda; 2013-14’teki Beşiktaş-Galatasaray maçını emsal aldığı ortaya çıktı.

Olimpiyat’ta oynanan o maçın son dakikalarında çok sayıda Siyah-Beyazlı taraftarlar sahaya girmiş, mücadele tatil edilmişti. 3-0 hükmen mağlup sayılan Beşiktaş’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Öte yandan 4 maçlık cezaya karşılık para cezasının en üst seviyeden verilmesiyle durumun dengelemeye çalışıldığı belirtildi.

YORUMLAR 3
  • ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    Adalet istiyoruz
    Cevapla
  • Taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyin emsali adam hakemi dövücek 4 mac ceza vericen bunu okuyan bir taraftar ayni seyi yaparmi yapmazmi cezalar caydırıcı olmazsa arkası gelir TFF futbol bilginiz koca bir 0...
    Cevapla
  • özdemir 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ceza verdiniz ne oldu? artık daha olay çıkmayacakmı? sorunun köküne inin önce adaleti sağlayın ki, insanlar isyan noktasına gelmesin
    Cevapla