Yeni stadın bombası! Efsaneyle temasa geçildi

Trabzonspor, Akyazı’yı Ronaldinho’lu kadrosuyla açmanın hayalini kuruyor. Kombine rekoru kırmak isteyen Trabzonspor, efsaneyle temasa geçti.

Yeni stadın bombası! Efsaneyle temasa geçildi
Yeni stadın bombası! Efsaneyle temasa geçildi
GİRİŞ 31.03.2016 15:49 GÜNCELLEME 31.03.2016 15:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor için 2016-17 sezonu ayrı bir önemtaşıyor. Kulübün 50. kuruluş yıldönümü olmasının yanında, Akyazı Stadı da açılıyor. Ekonomik olarak UEFA’nın kıskacında olan Trabzonspor, Akyazı Stadı’ndan loca ve kombine satışları başta olmak üzere sponsorluklarla yıllık 50 milyon dolar kazanacak. İşte bu yüzden bordo-mavililer bu stada bir dünya yıldızı getirmeyi kafasına koydu. İlk hedefte ise Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldinho var.
 
Yönetim kurulunda başlayan isim arayışlarında Ronaldinho ön plana çıktı. Şu anda boşta olan Brezilyalı futbolcu, dünyada hâlâ ciddi birmarka ve reklamyüzü. 122 loca ve yaklaşık 3 bin VIP koltuğun yer alacağı 41 bin 500 kişilik Akyazı Stadı’nı Ronaldinho gibi bir dünya yıldızı ile doldurmayı hedefleyen yöneticiler, rekor loca ve kombine satacak. Trabzonspor yönetimi Avrupa’da oynamaya sıcak bakan Ronaldinho için menajerler aracılığıyla girişimlere başladı.

YORUMLAR 5
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    o ARTIK olsa olsa bir kuyruklu yıldız olurr
    Cevapla
  • Bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    bu Trabzonlu zengin yöneticilere söyleyinde birazda havyar yerine mısır ununda kızartılmış HAMSİ tava yesinler,belki kafaları o zaman daha iyi çalışırda borç batağındaki kulüpte böyle akılsızca icraatlar yapmazlar.
    Cevapla
  • veysel 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten kombine alacaz.... yeterki taksitli satış yapın
    Cevapla
  • hasan hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi işi bitmiş topçuları alıpta paranızı çarçur etmeyin. zaten türk takımlarının çoğunluğu borç batağındalar avrupada da hiç yoklar gençlere önem verin avrupa gibi belçika takımlarıve milli takmı örneği
    Cevapla
  • oguz 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakın!!!
    Cevapla