Trabzonspor’dan şaşırtan 'Tolunay' açıklaması

Trabzonspor Kulübü, eski çalıştırıcısı olan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’tan özür mahiyetinde bir açıklama yaptı.

 Trabzonspor’dan şaşırtan 'Tolunay' açıklaması
Trabzonspor’dan şaşırtan 'Tolunay' açıklaması
GİRİŞ 20.01.2016 17:58 GÜNCELLEME 20.01.2016 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye’de gerek saha içi gerekse saha dışındaki ilkeli duruşuyla adından her zaman söz ettiren genç jenerasyonun önemli isimlerinden Tolunay Kafkas’ın Türk futbolundaki yeri göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Futbol yaşantısına gerek oyunculuğu gerekse teknik adamlığı döneminde sığdırdığı başarılar hepimizin malumudur. Futbolculuğu döneminde kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Trabzonspor’da, gerçek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu gibi davranarak taraftarlarımızın kalbinde ayrı bir yer edinmiştir. Sahadaki hırsı, haksızlığa karşı tutumu ve başarı için gösterdiği gayret hala hafızalarımızdadır. Yıllar sonra ’hep hayalimdi’ dediği Trabzonspor’daki teknik direktörlük süreci talihsiz bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu şekilde bir ayrılış ne Trabzonspor ne de Tolunay Kafkas tarafından hak edilmemiştir. Evini ve eşini Trabzon’dan seçen Tolunay Kafkas’ın Trabzonspor’dan ayrılışı aşamasında yaşamış olduğu üzüntüyü, üzüntümüz olarak görüyor, başarılı kariyerinin artarak devamını diliyoruz" denildi.

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun göreve gelmesinin ardından görevine son verilen Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile Trabzonspor arasındaki tazminat davası ise devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    tazminattan vazgeçer artık tolunay
    Cevapla