Süleyman Hurma istifa etti

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Süleyman Hurma istifa etti
Süleyman Hurma istifa etti
GİRİŞ 29.07.2015 10:53 GÜNCELLEME 29.07.2015 16:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Makedonya'nın Üsküp şehrinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Doğru olanı Trabzonspor için yaptığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım ama Trabzonspor camiası ve taraftarı başka bir durumu arz ediyorsa onu da kendileri bilir. Benim yapabileceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Hurma, neden istifa ettiği yönündeki soruya yanıt vermezken, konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra yapacağını söyledi.

Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak dün Süleyman Hurma'yla yaşadığı diyalogdan sonra kadro dışı kalmış ve takımın Üsküp'teki kampından ayrılarak İstanbul'a gelmişti. Bu gelişmeden 24 saat geçmeden Hurma da İstanbul'a gelerek istifa ettiğini duyurdu.

YORUMLAR 16
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Şota maç sonu istifa kesin
    Cevapla
  • Okur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler ne iştir.... Her topluluk layıkı ile yönetilir...
    Cevapla
  • a.dama 8 yıl önce Şikayet Et
    Her tarafta bir rezillik var. İstifa etmeyen bir başkan kaldı. Fırsattan istifade o da istifa etsin. Aslında herkes istifa etsin. Adam kalmaz ise eğer, ben yöneteyim de bu işler nasıl olur cümle alem görsün. Ne dersiniz...
    Cevapla
  • PÖHHH! 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuya dayalı sistemde başarı yoktur! Futbolcular yüzünden teknik direktör istifa edip gitti. Yerine ŞOTA geldi. Şimdi Süleyman HURMA istifa ediyor! Trabzonspor neden başarısız olmaya mahkum? Futbolcular kulübün önüne geçerse başarısızlık normal olur. Futbolcuların aldığı para Hem teknik direktörden fazla hem de SPORTİF DİREKTÖRden fazla. Sportif direktör ne kadar para alıyor? Harcanacaksa en kolayı sportif direktör oluyor.
    Cevapla
  • Serkan38 8 yıl önce Şikayet Et
    her yeri kayseri gibi çiftlik sanmış arkadaş kayserili olarak hiç sevmediğim bir insandır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle