Avni Aker kapanabilir!

Trabzonspor 1-0 öndeyken iki taraftarın sahaya girmeye çalıştığı öğrenildi.

Avni Aker kapanabilir!
Avni Aker kapanabilir!
GİRİŞ 20.04.2015 10:39 GÜNCELLEME 20.04.2015 15:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Nefesleri kesen mücadelede gergin anlar yaşandı. İlk olarak Trabzonspor 1-0 öndeyken ve tam da hücum ettiği sırada sahaya girmeye çalışan iki taraftarın, güvenlik görevlileri tarafından kontrol altına alındığı öğrenildi. 

Bordo-Mavili yönetimin de bunu doğruladığı belirtilirken, Lig TV kameralarının bunu göstermediği ifade edildi. 90+3’te ise Yatabare, Galatasaraylı Chedjou’ya orta alanda faul yaptı. Hakem Ali Palabıyık’ın faul kararı vermesinin ardından Chedjou, hemen topu başlatmak istedi. Bu sırada Mehmet Ekici’yi iten Chedjou sarı gördü. 

Muslera’nın da kalesinden çıkıp olaya dahil olmasıyla ortalık iyice gerildi. 

Ardından Hakem Ali Palabıyık’ın kartları havada uçuştu. Önce yedek kulübesinde bulunan ve sarı kartı olan Trabzonsporlu Özer Hurmacı, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Sahasındaki ilk maç Beşiktaş’la!

Sırasıyla Galatasaray’dan Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Muslera, ev sahibinden de kaleci Hakan Arıkan ileMehmet Ekici’ye sarı çıktı. 

Pozisyonun ardından bu kez de öfkeli tribünlerden, hakem Palabıyık’ın kafasına çakmak geldi. 

Yabancı maddeyi 4. hakeme veren Palabıyık’ın raporu doğrultusunda, Trabzon’un sahasının kapatılma ihtimali bulunuyor. 

Eğer böyle bir karar çıkarsa, Karadeniz temsilcisi bundan sonra iç sahada oynayacağı Beşiktaş mücadelesini seyircisinden yoksun olarak çıkabilir.

YORUMLAR 3
  • şike devam ediyor.. 9 yıl önce Şikayet Et
    durup dururken sahaya girmeye çalışmak çok saçma.. burası muz cumhuriyeti olduğu için adamın cebine 5bin lira koy girsin sahaya.. devlet kendi ayağına sıkmayı bıraksın.. sivas maçında 1-0 öde iken sahay niye girildi ise, geçen yıl fb maçında ısrarla neden maç iptal edilmeye çalışıldı ise, bu satılık köpeklerde o yüzden sahaya girmeye çalışmıştır yada 2-1 önde iken hakemin kafasına çakmak atılmıştır. gerçi bunları zaten herkez biliyor da bizim devlet devlet millet millet değilki bunları ortaya koysun..
    Cevapla
  • tecessus 9 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un maça çıkmaması lazım . Çün, Kasımpaşa başkanı Turgay Ciner . Turgay Ciner aynı zamanda, Bjk kongre üyesi, hatta başkan adayı olmuş biri . Tam Bjk maçı öncesi, Beşiktaş'ın yardımcı antrenör'ünü getirdi . Milletin gözünün içine baka baka şike yapıyorlar .Devlet harekete geçse, Kasımpaşa'lı oyuncuları sorgulasa herşey ortaya çıkar . İlk yarı Kayseri Erciyes, Beşiktaş'ı yendi diye, Bülent Korkmaz'ı kovdurdular . Turgay Ciner ve o işi ona yaptıran Bjk'li yöneticiler ve Bjk ceza almalı ...
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    turgay ciner kasımpaşa başkanı değil sahibi ayrıyetten beşiktaş antönürü dediğin kişi %100 fanatik fenerli bunu araştır ayrıca turgay ciner beşiktaş kongre üyeliğinden kovuldu ve kara listeye alındı biraz araştır bunları hep bizmi düzeltecez sizi
    Cevapla