Halilhodziç: Zor, tesadüf ve şanslı bir galibiyet

Metalist Kharkiv zaferinin ardından Vahid Halilhodziç, rakipleri karşısındaki 'zor, tesadüf ve şanslı bir galibiyet' aldıklarını söyledi.

Halilhodziç: Zor, tesadüf ve şanslı bir galibiyet
Halilhodziç: Zor, tesadüf ve şanslı bir galibiyet
GİRİŞ 19.09.2014 01:15 GÜNCELLEME 19.09.2014 01:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Halilhodziç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında son dakika golüyle çok güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Biraz zor bir galibiyetti, 'tesadüf şanslı bir galibiyet' diyebiliriz. Büyük bir maç çıkardığımızı söyleyemem. Buna rağmen maçı aldık" dedi.

'GALİBİYETTEN MEMNUNUM AMA...'

Saha zemininin kaygan olduğunu da ifade eden Halilhodziç, "Topu çevirirken paslaşma anlarımızda çok hatalı hamleler oldu. Kısa bir özet yapmam gerekirse galibiyetten memnunum ama oyundan hiç memnun değilim" diye konuştu.

PAPADAPOULOS YORUMU

Bu sezon beşinci resmi maçlarını oynadıklarını ve kalelerinde ilk gollerini gördüklerini vurgulayan Halilhodziç, şunları söyledi:

"Genelde acemice şekilde top kaybı yaptık. Rakip de hızlı bir şekilde kontra atağa çıktı. 5 maçta ilk yediğimiz goldü. Bu tip maçta 'bir şeyden memnun değilim' diyemeyeceğim birkaç şeyden memnun değilim. Yine bu akşam bir oyuncu ilk defa oynadı, kadroda ilk defa sahaya çıktı. Bunu hatırlatmak istedim. İlk defa takım arkadaşlarıyla oynama fırsatı bulan oyuncu galibiyet golünü atan oyuncu oldu, çok memnun oldu. Maçın sonunda geldi sarıldı bana. Bu da onun için çok güzel bir uyum oldu."

Halilhodziç, kendi evlerinde Legia Varşova ile çok önemli bir maç oynayacaklarını dile getirerek, "Onlar da bu akşam 1-0 galip geldiler. İkinci maçımızı da alırsak, kendi evimizde Varşova takımını yenersek gruptan çıkma adına çok büyük bir şansımız olduğunu o zaman söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

CARDOZO DAHA HAZIR DEĞİL

Halilhodziç, sakatlıktan çıkan Cardozo'nun fiziksel açıdan hazır olmadığını, bu oyuncuyu yeterince oynattığını kaydetti. 

Bordo-mavili takımın genç oyuncusu Sefa Yılmaz ise Metalist Kharkiv karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Takım arkadaşlarımı oyunlarından dolayı tebrik ederim. Son dakikada attığımız golle galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

RAKHAİVE'NİN AÇIKLAMALARI

Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Igor Rakhaive ise Trabzonspor karşısında mağlubiyetin kendileri için çok zor olduğunu belirterek, "Takımımız iyi oynadı ancak maalesef maç böyle bitti" dedi.

Trabzonspor karşısında beraberlik için oynamadıklarını ifade ederek, "Biz galibiyet için oynadık ama olmadı. Bunun için çok üzgünüz" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bir Galatasaray'lı olarak Trabzonspror' un galibiyetine hem sevindim hemde gurur duydum. Ama ben böyle sevimsiz ve doyumsuz bir hoca daha görmedim. niye yüzün gülmüyor arkadaş. başkanın sen ne istersen onu yaptı. Kulubü sana mı bağışlasın. tesadüfü galibiyet ne demek ya. alınlarından öp o futbolcuların sen bak bakalım daha neler yapacaklar.
    Cevapla