Hami Mandıralı kabul etti! İşte yeni görevi

Trabzonspor’daki geleceği merak konusu olan Hami Mandıralı, Boşnak hocanın yardımcısı olarak çalışmayı kabul etti

Hami Mandıralı kabul etti! İşte yeni görevi
Hami Mandıralı kabul etti! İşte yeni görevi
GİRİŞ 09.06.2014 09:46 GÜNCELLEME 09.06.2014 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın şubat ayında görevden ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak takımın başında bulunan Hami Mandıralı’nın durumu netleşmeye başlıyor.

Sezonun bitişiyle birlikte teknik direktör arayışlarına giren Bordo-Mavililer’de gündeme gelen ilk isim Rumen hoca Mircea Lucescu’ydu. Mandıralı’nın, “Lucescu dışında kimseyle çalışmam” dediği gündeme geldi. Lucescu olmayınca Boşnak hoca Vahid Halilhodzic ismi ağırlık kazandı.

Hami Mandıralı’nın, “Halilhodzic ile anlaşılırsa takımda kalarak öncekigörevim olan yardımcı antrenörlüğe döneceğim. Trabzonspor’a teknikdirektör olabilmek için gerekli birikimleri elde edeceğim” diyerek fikir değiştirdiği dile getirildi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 2
  • Husamettin Colak 9 yıl önce Şikayet Et
    Hami Kardesime;. Seni Tebrik ediyorum kutluyorum, Ayrica senden yasca buyuk bir abin olarak daha fazla Tecrube kazanmani vede Trabzon u, Trabzonspor u seven hic kimseyi dislamadan futbolun gerekleri ne ise ona gore davranmani bekliyorum; Inaniyorumki Gelecek Yillarda cok basarili olacaksindir, Dualarimiz Seninle Mimar Husamettin Colak Cidde / Suudi Arabistan
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    AFERİN HAMİYE...GERÇEK TRABZONSPORLULUK NASIL OLUR ÖRNEKLERİYLE HERKEZE GÖSTERİYOR.... Bu takıma futbolcuykende elinden gelenin fazlasını verdi, şimdilerdede veriyor. Ban ondan bu özverileri açıklçası tahmin edemezdim. Lakin O bu takımın her yerinde nefsine yenilmeden çalışabileceğini gösterdi vede göstermeye devam ediyor. İnsanın şeref ve onurunun konuştuğu sözde değil yaptığı işte gizli olduğuna inanan bir kişi olarak Hamiyi çok takdir ediyorum ve birgün bu takımın başında çok başarılı olacağına inanıyorum. Lakin bizim insanımızın bu takıma bu kadar özveri ile bağlananlara nasıl sahip çıktığı ve çıkacağıda başka bir konudur....Ben Hami MANDIRALI yı futbolcu ikende şimdide destekliyorum vede başarılı olacağına inanıyorum...
    Cevapla