Cisse adım adım Trabzonspor'a

Hollandalı forvet Luuk de Jong'u kadrosuna katan Newcastle, Cisse'nin gitmesine izin verdi. Hem İngiliz ekibi hem de Senegalli golcüyle anlaşma sağlayan yönetim her an transferi açıklayabilir.

Cisse adım adım Trabzonspor'a
Cisse adım adım Trabzonspor'a
GİRİŞ 29.01.2014 09:59 GÜNCELLEME 29.01.2014 09:59

Bordo-Mavililer'de aylardır süren bekleyiş sona ermek üzere. "Yıldız bir forveti kadromuza katacağız" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu sözünü tuttu. Son yıllarda Premier Lig'in en iyi golcüleri arasında yer alan Papiss Cisse'nin transferi büyük ölçüde bitti. Newcastle'ın dün Hollandalı Luuk de Jong'a imza attırmasıyla birlikte Senegalli oyuncunun Bordo-Mavililer'e gelmesinin önünde hiçbir engel kalmadı. Yönetim, daha önce İngiliz ekibiyle prensip anlaşmasına varmış, "Yeni bir forvet aldıktan sonra bu transfere onay veririz" sözü almıştı. İki kulüp, 4 milyon Pound'a (15 milyon 250 bin TL) el sıkıştı. Papiss Cisse'yle yapılan görüşmelerde de hiçbir pürüz kalmadı.

Rize'ye yetişebilir

İbrahim Hacıosmanoğlu, Papiss Cisse'yi hafta sonuna kadar Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. Senegalli yıldıza Trabzon'da, sezon başında Florent Malouda ve Bosingwa'nınkine benzer görkemli bir imza töreni yapılması bekleniyor. Yönetim ayrıca Cisse'nin lisans işlemlerini bir an önce tamamlayarak pazartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak olan lig maçında sahada olması için kolları sıvadı.

KAP'a Özer açıklaması

Yönetim, yurt içinde de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Kasımpaşaspor'dan Şahin'i transfer eden Trabzonspor, aynı kulüpten Özer Hurmacı'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Dün KAP'a konuyla ilgili bir açıklama yapılarak, Özer ve Kasımpaşaspor ile görüşmelerin başladığı belirtildi.