Kabze isyan etti: İhanet etmedim

Galatasaray-Torku Konyaspor maçında Hasan Kabze'nin ekrana yansıyan bir görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Kabze isyan etti: İhanet etmedim
Kabze isyan etti: İhanet etmedim
GİRİŞ 09.05.2015 02:37 GÜNCELLEME 09.05.2015 02:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Torku Konyasporlu futbolcu Hasan Kabze, Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçın ardından kendisine Burak Yılmaz'ın gol kaçırdığı bir pozisyonda 'üzüldüğü' yönünde eleştirilere cevap verdi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Hasan Kabze, Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, "84. dakikada gol yemek çok üzücü bizim için. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni de ilgilendirmiyor. Maçtan sonra sosyal medyada birkaç şey yazılmış. Burak Yılmaz'ın bir pozisyonu var. O pozisyonda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var" dedi.

"HARAM LOKMA YEMEDİM"

Hasan Kabze, Galatasaray'ın durumunun kendisini ilgilendirmediğini dile getirerek, "Ben 32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar haram lokma yemedim. Bundan sonra da yemeği düşünmüyorum. Ben çıkıp aslanlar gibi mücadele ettim. Bunu herkes böyle bilsin. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Beni bilen bilir. O pozisyonda kaçırdığı için şükrettim. Galatasaray'ın hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Tenekesiniz oglum
    Cevapla
  • bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    nerede bir eski gs li varsa hepsi satıcı çıkıyor.Kasımpaşa veysel sarı,gaziantep okan buruk (gs nin puana daha çok ihtiyacı vardı ),geçen seneki maçta hakemin topu kaleye sokma telaşesiyle ayağıyla iteklemesi,culio,stancu,necati, ve dahası şimdide bir başkası hasan kabze. fransa oyunları bu olsa gerek
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Peki Sivas'ın Fener'e yenilmesine ne diyorsun.2-1 öndeyken hem de kendi evinde.
    Cevapla
  • KuZey kk 8 yıl önce Şikayet Et
    Hwrkes bir eyyam peşinde oynadı aldı gs
    Cevapla
  • Enver 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeme bizi Hasan
    Cevapla