Rumenler Fenerbahçe maçından umutlu

Konyasporlu Marica ile Torje, Fenerbahçe maçı için iddialı açıklamalarda bulundu.

 Rumenler Fenerbahçe maçından umutlu
Rumenler Fenerbahçe maçından umutlu
GİRİŞ 03.10.2014 11:25 GÜNCELLEME 03.10.2014 11:25

Sezon başında Torku Konyaspor'un hücum gücünü artırmak için Getafe'den aldığı Ciprian Marica ile Udinese Calcio'dan transfer edilen Gabriel Torje, Fenerbahçe maçından puanla dönmeyi hedefliyor.

Yeşil-beyazlı ekip, "UEFA" hedefiyle başladığı 2014-2015 sezonunda "yıldız" ve "deneyimli" oyuncuları kadrosuna kattı. Oynadığı güzel oyunuyla akıllarda yer eden, ilk 4 haftada topladığı 5 puanla 9. sırada yer alan Torku Konyaspor, bu hafta Fenerbahçe deplasmanına gidiyor.

Torku Konyaspor'un deneyimli Rumen forveti Ciprian Marica, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa'da oynarken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı takip ettiğini söyledi.

"3 büyükler" olarak adlandırılan takımların her sene Avrupa kupalarında yer aldığını belirten Marica, "Buraya gelince Türkiye liginin kaliteli olduğunu gördüm. En güçlü gördüğümüz takım bile yenilebiliyor. Türkiye ligi pozitif anlamda gelişmekte olan bir lig" dedi.

- "Herkes gol atmamı bekliyor"

Hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Marica, rakiplerinin Akhisar Belediyespor'a karşı aldıkları yenilgiden dolayı maçlarında daha çok efor sarfedip, daha dikkatli olacaklarını kaydetti.

Kamuoyunda herkesin Fenerbahçe'nin iyi yolda olmadığını düşünerek puan alacaklarını düşündüğünü dile getiren Marica, "Her maç aynı değil. Bize karşı farklı oynayacaklardır. Fenerbahçe maçı oldukça zor geçecek ancak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Tabi ki herkes benden gol atmamı bekliyor. Çaba gösterip, gol atmaya çalışacağım" diye konuştu.

- "Fenerbahçe defansından korkmuyorum"

"Rumen Messi" lakabıyla anılan başarılı kanat oyuncusu Gabriel Torje de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın saygı gören takımlar olduğuna dikkati çekti.

Bu takımlara karşı daha dikkatli oynamaları gerektiğini vurgulayan Torje, "Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almak için savaşacağız. Maçın sonunda en azından yaptığımız işten dolayı stadyumdan başımız dik şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.

"Ne olursa olsun bir şeyler yaptık demiş olmamız gerekiyor" ifadesini kullanan Torje, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe, kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Bazı futbolcular daha kaliteli olabilir ama sonuçta hepimiz oyuncuyuz. Korkusuz bir şekilde çıkar, yüreğimizi ortaya koyarız. Fenerbahçeli defans oyuncularından korkmuyorum."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL