Mahmuti: Galibiyet için mutluyuz

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom karşısında aldıkları 74-69'luk galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

Mahmuti: Galibiyet için mutluyuz
Mahmuti: Galibiyet için mutluyuz
GİRİŞ 09.03.2013 16:32 GÜNCELLEME 09.03.2013 16:32

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Oktay Mahmuti, bu maçın zor geçeceğini tahmin ettiğini ama neticede kazanmanın önemli olduğunu belirterek, ''Yoğun maç takviminden dolayı fiziksel olarak değil ama mental olarak hazırlanmakta zorlanıyoruz. Sonuçta basketbol konsantrasyon işi. Farkı açtığımızda, basit hatalar yapıp rakibimizi cesaretlendirerek maça ortak ettik. Neticede galip gelmek güzel ve en önemli şey. Galibiyet için mutluyuz'' diye konuştu.

Anadolu Efes'in oyuncusu Birkan Batuk ise, basit hatalarla maçı zor soktuklarını fakat oyunun sonunu tecrübeleriyle iyi oynayarak kazandıklarını dile getirdi.

-Türk Telekom cephesi-

Türk Telekom Başantrenörü Ahmet Bülbül, çok iyi mücadele ettikleri maçı, verdikleri hücum ribaundları yüzünden kaybettiklerini ifade etti.

Bülbül, hafta içi çalıştıkları her şeyi sahaya yansıttıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

''Verdiğimiz hücum ribaundları handikapımızdı. Rakibimize ikinci atışları verdiğimizden dolayı maçın sonu böyle oldu. Bundan sonra hem savunma hem de hücumda daha farklı işler yapacağız. Takımım ve taraftarımız bir bütün. Bu iş, birlikte yapılacak bir şey. Bunun da faydasını göreceğiz.''

Türk Telekom oyuncusu Polat Kocaoğlu ise, basit hatalarla maçı kaybettiklerini kaydetti.

AA