Bunu yapan insan olamaz! Yere yığıldı

TBL'de Tofaş'ın oyuncusu Ivanov'un Melikşah Üniversitesi'nden Barbaros Bozkurt'a topsuz alanda yaptığı sert hareket izleyenleri şoke etti.

GİRİŞ 15.02.2016 17:47 GÜNCELLEME 15.02.2016 17:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Tofaş-Melikşah Üniversitesi karşılaşması, izleyenleri şoke eden bir olaya sahne oldu.

Tofaş'ın Bulgar oyuncusu Kaloyan Ivanov, topsuz alanda rakibi Barbaros Bozkurt'un suratına dirseğiyle çok sert bir dirsek darbesi vurdu. Darbe o kadar acımasızcadı ki, izleyenler inanmakta güçlük çekti.

Darbeyi yiyen Barbaros Bozkurt yere yığılıp kalırken, hakem Abdullah Koputan tam önünde yapılan bu hareket sonrası Ivanov'a sportmenlik dışı faul verdi.

YORUMLAR 7
  • Trtrtrtrtrtt 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane arkadaşı da n'oluyor demiyor
    Cevapla
  • Savas Usta 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ahlaksız katillerin neişivar sporda onlarınyeri ya yerinelim yada parmaklıkların arkası şitdetemağdur olandavacıolmazsa federasyon görüntüleri görüp reysen gereğini yapmazsa derhal omakamı terketsinler yoksa onlarına aynı ahlaksızlar katokorisine koyacağım bundan sonra hiçbir yaptırım yapamazlar seyirci ve sporcu kendi Hakkı'nı arar buda içaçıcıbirşey olmaz
    Cevapla
  • bitlis 8 yıl önce Şikayet Et
    genleri sırp katil
    Cevapla
  • murtaza 8 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk olunca.
    Cevapla
  • batmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    ne bicim hakemsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle