Havlu olayında Smith'ten açıklama!

Galatasaray Liv Hospital'ın Banvit'le dün oynadığı mücadelede koç Ergin Ataman'a tepki gösteren Nolan Smith geri adım attı.

Havlu olayında Smith'ten açıklama!
Havlu olayında Smith'ten açıklama!
GİRİŞ 20.10.2014 14:51 GÜNCELLEME 20.10.2014 14:51

Galatasaray Liv Hospital'ın dün son saniyede kaybettiği Banvit maçının ikinci periyodunda Nolan Smith gerginliği yaşanmış, kendisini oyundan alan koç Ergin Ataman'a tepki gösteren Amerikalı oyuncu Ataman'a havlu fırlatmıştı. 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, Nolan Smith'e büyük tepki göstermiş ve Amerikalı oyuncunun özür dilememesi halinde kadro dışı kalacağını açıklamıştı.

26 yaşındaki Amerikalı oyuncu, sabah saatlerinde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Ataman'ın beklentisine cevap vererek takım arkadaşları ve teknik heyetten özür diledi.

İşte Nolan Smith'in yaptığı açıklama:

"Dün oynanan maçta olanlardan dolayı taraftarımız ve takımımızdan özür dilerim. Basketbol sevgim ve tutkum, kontrolümün dışında olanlar yüzünden yaşadığım hayal kırıklığı ile birleşti ve yere havlu atmama neden oldu.

Yaptığım bu hareket, koça yaptım olarak anlaşıldı ama beni tanıyan herkes böyle bir şey yapmayacağımı çok iyi bilir. Yaşadığımız olayın koça havlu atmışım gibi gözükmesinden dolayı tekrar özür dilerim. Yeniden düşündüğümde ne kadar hayal kırıklığı yaşasam da yere havlu atmamalıydım. Profesyonel bir oyuncu için uygun bir dışa vurum değildi. Tekrar ediyorum, yaptıklarımın tüm sorumluluğunu kabul ediyorum."