Bülent Korkmaz'dan Caner Erkin açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe maçının ardından Caner'in elini sıkmaması olayını ''Yanlış yaptık'' şeklinde yorumladı.

Bülent Korkmaz'dan Caner Erkin açıklaması
Bülent Korkmaz'dan Caner Erkin açıklaması
GİRİŞ 10.12.2012 15:10 GÜNCELLEME 10.12.2012 15:12

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bülent Korkmaz'ın Caner Erkin'in elini sıkmaması gündeme oturmuştu.

Karşılaşmanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın eli sıkmak isteyen ancak şok bir tepki ile karşılaşan Caner Erkin, kendisine yöneltilen soruları da cevapsız bırakmıştı.

Bülent Korkmaz ve Caner Erkin arasında geçen diyalog merak konusu olmaya başlarken; Bülent Korkmaz'dan sıcak bir açıklama geldi. Sporx.com'un sorularını yanıtlayan Korkmaz, ''Yanlış yaptım'' dedi.

Fenerbahçe karşısında çok zorlu bir maç çıkarttıklarını ve bu kaybedilen bir maçın etkisi ile bu tarz bir reaksiyon gösterdiğini ifade eden Korkmaz, ''Uzatılan eli sıkmam lazımdı, yanlış yaptık. O anda maçın atmosferi ile böyle bir hareket yaptım ancak yapmamam gerekiyordu. Hasan Ali Kaldırım ile ilgili ise herhangi bir diyalogumuz olmadı'' ifadelerini kullandı.