Fenerbahçe bir puanı zor kurtardı!

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda bir kayıp daha yaşadı.

Fenerbahçe bir puanı zor kurtardı!
Fenerbahçe bir puanı zor kurtardı!
GİRİŞ 29.02.2020 21:55 GÜNCELLEME 29.02.2020 22:44
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 24. haftasında Fraport Tav Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Fenerbahçe, 35. dakikada Vedat Muriqi'nin golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Antalyaspor, 52. dakikada Amilton ile eşitliği sağladı. Hakan Özmert, 57. dakikada Antalyaspor'u öne geçirdi. Her iki golde de asisti yapan isim Lukas Podolski oldu.

Fenerbahçe adına beraberlik golü, 4 Ekim 2019'dan sonra ilk kez bir lig maçında süre bulan Miha Zajc'tan 90+6'da geldi. Bu golün ardından hakem Ali Şansalan, santra yaptırmadan maçı bitirdi.

Antalyaspor'da Hakan Özmert, maçın bitiminin hemen ardından kırmızı kart gördü.

Son 5 maçtan 3 yenilgi ve 2 beraberlik ile ayrılan Fenerbahçe, puanını 39 yaptı ve 1 maç fazlasına karşın lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kaldı. Yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Antalyaspor ise 29 puana yükseldi.

3 Mart'ta Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe, ardından lig maçında Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Antalyaspor ise kupada Alanyaspor ile karşılaştıktan sonra ligde Gençlerbirliği'ne konuk olacak.



FRAPORT TAV ANTALYASPOR 2-2 FENERBAHÇE

STAT: Antalya

HAKEMLER: Ali Şansalan, Süleyman Özay, Candaş Elbil

FRAPORT TAV ANTALYASPOR: Boffin - Bünyamin Balcı, Ndinga (Dk.64 Charles), Celustka, Kudriashov, Veysel Sarı, Hakan Özmert, Jahovic, Fredy, Amilton (Dk.77 Mukairu), Podolski (Dk.85 Chico)

FENERBAHÇE: Altay - Serdar Aziz, Nabil Dirar (Dk.66 Miha Zajc), Hasan Ali Kaldırım (Dk.85 Ferdi Kadıoğlu), Simon Falette, Jailson, Luiz Gustavo, Max Cruse, Mehmet Ekici, Ozan Tufan (Dk.89 Mevlüt Erdinç), Vedat Muriç

GOLLER: Dk.52 Amilton, Dk.57 Hakan Özmert (Fraport-TAV Antalyaspor) - Dk.35 Vedat Muriç, Dk.90+6 Miha Zajc (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Podolski, Jahovic, Fredy, Celustka (Antalyaspor) - Luiz Gustavo (Fenerbahçe)

KIRMIZI KART: Hakan Özmert, Yardımcı antrenör Şakir Özkayımoğlu (Bitiş düdüğünün ardından - Antalyaspor)

YORUMLAR 118
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ersun yanaldan teknik adam ne ali koçtan fenere yönetici olmaz. o kadar para harcadılar ortada Birsey yok. yilmaz vural bile bunlardan daha iyidir. Her zaman soyledim ersun yanaldan teknik adam olmaz hele fenere hic. sampiyon olduğu zaman hazır ve güçlü bir fenere denk geldi. çalıştırdığı takimlardaki başarısına bak tam bir fiyasko. Oynatmayi bilmiyorsan sen vik oyna o zaman orda durma. ersun yanal ve yonetim istifa
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gazozuna maçlar...
    Cevapla
  • durum feci 4 yıl önce Şikayet Et
    fb böyle devam ederse yine küme düşme hattına inecek, ama bu sefer oradan kurtulacak kadro da yok.
    Cevapla
  • batsın ab . abd 4 yıl önce Şikayet Et
    ant.spor 2 gol öncesi verilen faul hatalı
    Cevapla
  • mekkeli yasir 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç gezicileri de yanlarına alıp bu takımdan gitmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle