Çalımbay'dan sert sözler! 'Bu adaletsizce oluyor'

Kupada Antalyaspor ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay maç saatleri ve günlerini sert bir şekilde eleştirdi.

Çalımbay'dan sert sözler! 'Bu adaletsizce oluyor'
Çalımbay'dan sert sözler! 'Bu adaletsizce oluyor'
GİRİŞ 06.02.2020 20:39 GÜNCELLEME 06.02.2020 20:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, "Biz maça iyi hazırlanamadık, büyük şikayetlerimiz var. Bir futbolcu 72 saat içinde anca kendini toparlayabilir. 20:30'a maç koyuyorlar, gittiğimizde uçağın inip inmeyeceği belli değil. Belki final maçı oynayacağım Başakşehir ile birinci ve ikinci oynuyor. Belki yapan arkadaşlar bilmiyor, Sivas'ta 8'de sıcaklık sıfırın altına iniyor. O saatte ne futbolcu oynayabilir, ne taraftar gelebilir. Dinleniyoruz, bir gün sonra Trabzon'a gidip final maçı oynuyoruz. Bu adaletsizce oluyor, yoksa bilerek mi yapılıyor? Nasıl yapıyorlar, niye yapıyorlar bilemiyorum. Biz Salı ya da Çarşamba oynayabiliriz. Sivas'a bunu yapmasınlar. Oradaki şartlar Antalya, İzmir gibi değil. Antep'e bir gidişimiz var, nasıl olduğunun videosunu yollayayım. Biz şimdi bu maça çıkarken hangi maçı düşünelim? Arkadaşlar oynarken, Başakşehir maçını düşünüyor. Biz şu anda dönemiyoruz, burada kalacağız. Bizim Başakşehir maçını da 20:30'a alsınlar o zaman. Sivas halkı, hafta içi 20:30'da gelemez. Bunu anlamaları gerekiyor, biraz bizi düşünmeleri gerekiyor. Ben 1,5 gün sonra Başakşehir ve Trabzon maçına nasıl çıkayım?" dedi.

 

 

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 21. haftasında 9 Şubat Pazar günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 16:00'da başlayacak.

YORUMLAR 17
  • Hayreddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın be Rıza hocam sonuna kadar haklısın.
    Cevapla
  • vatanislam 4 yıl önce Şikayet Et
    rıza hoca bir kere burada senin değil rakiplerin ağlaması lazım senin futbolcular o hava şartlarına alışık rakip oyuncular için sıkıntılı bir durum sen neyin davasını güdüyorsun anlamıyorum.
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca amma agladın yaa. Birdefa 1,5 gün diyosun yalan 3 gün sonra maçın
    Cevapla
  • assasd 4 yıl önce Şikayet Et
    la gett
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    kazanırken sesi çıkmıyordu amcamın.
    Cevapla
  • tadoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    hep size mi adalet olacak sivas da akşam 8 de eksi 10 derecede oynanan maçlarda niye sesin çıkmadı rıza bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle