Rıza Çalımbay'dan Pato sorusuna cevap

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan Pato sorusuna cevap
Rıza Çalımbay'dan Pato sorusuna cevap
GİRİŞ 22.12.2019 17:06 GÜNCELLEME 22.12.2019 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde lider Sivasspor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

 

 

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu ve takımın gündeminde olan Alexandre Pato sorusunu da yanıtladı.

"SAKAT SAKAT OYNAYANLAR VAR"

 

 

beIN SPORTS'a konuşan Rıza Çalımbay, "Bu maça final gözüyle bakıyorduk ama sakatlıklarımız vardı, Fernando da sakatlandı hep üst üste geldi. Yemememiz gereken golleri yedik, her türlü riski aldık. Galibiyet kadar önemli 1 puan aldık. Arkadaşlarımız hiçbir zaman teslim olmadı. Asıl final Göztepe maçı olacak. Yorgun olan, sakat sakat oynayan arkadaşlarımız var" dedi.

PATO SORUSUNA CEVAP VERDİ

Transfer yapmaları gerektiğini söyleyen Rıza Çalımbay, "Kesinlikle 3-4 transfer lazım bize. İkinci yarı lig asıl o zaman başlayacak. Yönetimimizle konuştuk nereye ihtiyacımız varsa bakacağız ama üst düzey olmayacak, dengeler bozulmayacak" sözlerini kullanırken, "Pato, Sivaspor'a geliyor mu?" sorusuna ise, "Şu anda kimse yok, bu hafta oturup bakacağız" sözleriyle yanıtladı.

YORUMLAR 1
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hoca anlaşıldi sende bu yükü kaldıramıyacaksın
    Cevapla