UEFA'dan İrfan Can'a soruşturma!

UEFA, İrfan Can Kahveci'nin Wolfsberger maçında attığı gol sonrasında yaptığı asker selamına ilişkin soruşturma başlattı.

UEFA'dan İrfan Can'a soruşturma!
UEFA'dan İrfan Can'a soruşturma!
GİRİŞ 29.10.2019 00:48 GÜNCELLEME 29.10.2019 01:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UEFA, Avrupa Ligi'nde oynanan Başakşehir-Wolfsberger maçında attığı gol sonrası asker selamı veren İrfan Can Kahveci için soruşturma başlattı.

Başakşehir, UEFA tarafından İrfan Can Kahveci'nin Wolfsberger maçında attığı gol sonrasında yaptığı asker selamına ilişkin soruşturulma başlatıldığını açıkladı.

 

 

Başakşehir Kulübü yaptığı açıklamada, "UEFA, futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin, Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattı" ifadelerine yer verdi.

Wolfsberger maçı sonrası konuşan İrfan Can Kahveci, "Çok konuşuldu bu konu, beni gerçekten daha çok hırslandırdı. Gol attığımda hep bunu yapmak istiyorum. Neden bu kadar zorlarına gitti bu Mehmetçik selamı? Çünkü bizim kendimize has bir selamımız. Askerlerimizi destekliyoruz. Bu bir savaş ya da başka bir şey değil. İnşallah bundan sonra da gol atarım, daha çok yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR 11
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    UEFA senin ve senin gibi düşünenlerin alayına TÜRK selamı çakayım.....
    Cevapla
  • Ersan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzonspor taraftarı olarak sonuna kadar yanındayım... Her bir yeni selâm için de tam destek veriyorum.... Teşekkürler İrfan Can Kahveci...
    Cevapla
  • Çamlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamin dibi
    Cevapla
  • Önce vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyar avrupayı korku sardı ...Türkler uyandı ! Uyuyan aslan
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan değil Kurt. Avrupalılar kendilerine Aslan diyor, Kaplan diyor. Sirkte bu hayvanları şov yaparken görebilirsin ama bir Kurdu asla
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi teröristlere selam durmadı ya zorunuzamı gitti.hepiniz iki yüzlü sünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle