Okan Buruk maçın ardından isyan etti

Başkaşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk maçın ardından isyan etti
Okan Buruk maçın ardından isyan etti
GİRİŞ 19.08.2019 00:43 GÜNCELLEME 19.08.2019 00:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk, maç sonu açıklamalar yaptı.

 

 

"OYUN KURMAMIZI ENGELLEDİ"

Mücadele değerlendirerek sözlerine başlayan Okan Buruk, "Maça iyi başlamadık. Özellike bizim taraftaki zeminin kötü olması oyun kurmamızı engelledi, rakip de baskı yapınca çok fazla pasla çıkma şansını elde edemedik. Daha sonra üçlü orta sahaya döndük, biraz daha önde üretmeye başladık. Gökhan girdikten sonra biraz daha top bizde kaldı, çok daha rahat şekilde rakip kaleye gitmeye başladık. 4-5 net pozisyon yakaladık, bir tanesini atsak çok daha farklı şeyler konuşabilirdik. Arkasından bir kırmızı kart." dedi.

 

 

KIRMIZI KART İSYANI

İrfan Can'ın gördüğü kırmızı kart hakkında da konuşan Buruk, "İrfan'ın ilk sarı kartının çok basit olduğunu düşünüyorum. İrfan gibi bu hafta belki size 20 tane pozisyon gösterebilirim. Hepsine kart gösteriliyor mu? Gösterilmiyor tabii ki, bu takımına göre de değişiyor. İrfan'a maç öncesinde de söylemiştim, kolay kart görmeyin, hakemler kolay kart gösteriyor diye." ifadelerini kullandı.

Sahada 10 kişi kalmalarının kendilerini etkilediğini vurgulayan Okan Buruk, "Sonra gol geldi zaten, 10 kişiyken de 3-4 pozisyonumuz var. Üzücü bir mağlubiyet bizim için, kazanarak başlamak istiyorduk. 10 kişi kalmak bizi etkiledi." diye konuştu.

YORUMLAR 22
  • atacan 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynattığın futbol ortada , önce bunu kabullen . Bu futbolla maç alamassın .yok zemine , yok hakeme, ! ne olacaktı hakem faulune yeşilmi merecek
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa maçındada gördü irfan kırmızı
    Cevapla
  • TRABZONLEE 4 yıl önce Şikayet Et
    uğurcanı tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor tozunuzu aldı
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Lige havlu atacak teknik ekipler Abdullah avcı Okan buruk Hikmet karaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle