Başakşehir'de Arda Turan dinlendirildi

Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürürken, Arda Turan tedbir amaçlı dinlendirildi.

Başakşehir'de Arda Turan dinlendirildi
Başakşehir'de Arda Turan dinlendirildi
GİRİŞ 28.03.2019 13:29 GÜNCELLEME 28.03.2019 13:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında sahasında Atiker Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk yarım saati basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Çabukluk ve denge çalışmasıyla devam eden idmanın, sonlandırma çalışması ve çift kale maçla sona erdiği öğrenildi.

Emre Belözoğlu ve Mert Günok haricinde milli takımlarında yer alan oyuncuların izinli oldukları için yer almadığı çalışmaya Alexandru Epureanu ve İrfan Can Kahveci de sakatlıkları nedeniyle antrenmana çıkmadı. Serdar Taşçı ve Riad Bajic ise düz koşu yaparken, Arda Turan da tedbir amaçlı dinlendirildi.

Medipol Başakşehir, Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • kafasz 5 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor bu maça hazırlık yapmadan çıksınlar. Arda yokmuş. Aykut Hoca takımı komple dinlendirebilirsin. Malzemeciler ve çim bakım ekibi ile 90 dk doldurabilirler.
    Cevapla