Bülent Korkmaz'dan sert sözler: İnanamadım

Spor Toto Süper Lig'de 22'nci hafta kapanış maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Bülent Korkmaz'dan sert sözler: İnanamadım
Bülent Korkmaz'dan sert sözler: İnanamadım
GİRİŞ 18.02.2019 22:59 GÜNCELLEME 18.02.2019 23:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Kendisinin bugüne kadar hiçbir hakem hakkında yorum yapmadığını belirten Bülent Korkmaz, “Zaten eleştiri yaparsak ceza alıyoruz. Mağlup olduğumuz maçta bile gidip hakemleri tebrik ettik. Maalesef bugün bazı şeylere inanamadım, şaşırdım. Robinho'nun Nazım'a yaptığı pozisyon, Emre'nin Fredy'e yaptığı dirsek pozisyonu, Doukara'nın ceza sahası içerisindeki pozisyonu, artı daha önce de Galatasaray maçında VAR sisteminin hakemi Mete Kalkavan'dı. Muslera'nın Maicon'a ceza sahası dışında yaptığı hareket değerlendirilmedi. Tuhafı da Arda'nın topun kendisinden çıktığını söylemesine rağmen hakemin taç kararını değiştirmemesi. Artık ben bunu kamuoyuna bırakıyorum. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. Şimdi hep beraber sakinlik zamanı. Birbirimize güvenme, inanma ve destek zamanı. Bu takım daha iyi olacak. İleriki haftalarda daha da iyi olacağız. Galibiyetler almaya başlayacağız. Biraz sıkıntılı bir dönem geçiyoruz. Bu dönemi de hep beraber atlatacağız" diye konuştu.

 

 

"KREDİDEN YİYORUZ"

Bir gazetecinin alınan sonuçlardan dolayı üzerinde bir baskı oluşup oluşmadığı şeklindeki soruya Bülent Korkmaz, “Eleştirilecek kişi benim. Oyuncularımın hiçbirini eleştirmeye gerek yok. Ben bu baskılara, bu ortama alışık bir insanım. Bunu kaldırabilecek gücüm, bilgim ve birikimim de var. Dolayısıyla kredimiz çok vardı. Şimdi krediden yiyiyoruz. Ama önümüzdeki maçlarda fikstür avantajı bize dönüyor. Bunu kullanmamız gerekiyor. Bunu da kullanacağız" diye yanıt verdi.

 

 

YORUMLAR 8
  • ferit 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin takımının biçildiği ilk yarıdaki GS maçından sonra, hem de ligde daha iddialıyken gıkın çıkmamıştı ya Bulent Bey?
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı değildi. Penaltı verilse karar ağır olurdu!
    Cevapla
  • turna54 5 yıl önce Şikayet Et
    nedense her hafta başakşehir'in rakipleri hakemden dert yanıyor, feryat ediyor. bir tuhaflık yok mu bu işte. hem puanları çalınıyor hem paraları.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Durumu iyi tahlil etmek gerekir. Sadece bir maça odaklanırsanız olayı göremezsiniz. Hakemler kasıtlı bilinçli hata yapıyor. Bir maçta bir takım lehine yapıyorsa diğer maçta aleyhine yapıyor. Bu durum tüm takımlar için geçerli. Bu Zirvedeki 3 takım için de geçerli. Diğerlerine bakılırsa onlarda bundan nasibini adılar. Kimseyi boş geçmediler. Bu hangi amaç için yapılıyor? Düşünülmesi gereken tartışılması gereken durum bu.
    Cevapla
  • 28_karadeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    gs nin sizi yendiği maçta, terim; vardı yoktu geçin bunları biz haksız maç aldıysak antalyaspor sonraki lig maçına daha iyi hazırlanıp çıksın ve kazansın demişti. başakşehir maçından sonra gösterdiğin ve sarfettiğin bu samimi sözler orada da var mıydı bülent efendi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle