Başakşehir'e G.Saray öncesi kötü haber!

Medipol Başakşehir geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası Beşinci Tur Elemeleri'nde Adana Demirspor ile oynadığı maçta rakip oyuncuyla yaşadağı gerilim sonrası verdiği tepki sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalan Manuel Da Costa, PFDK'dan 3 maç men cezası alarak Galatasaray maçında takımıyla birlikte olamayacak.

Başakşehir'e G.Saray öncesi kötü haber!
Başakşehir'e G.Saray öncesi kötü haber!
GİRİŞ 11.12.2018 17:29 GÜNCELLEME 11.12.2018 17:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Medipol Başakşehir'in başarılı savunma oyuncusu Manuel Da Costa Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur ilk mücadelesinde Adana Demirspor ile oynanan mücadelede rakibiyle yaşadığı gerilim sonrası rakibine vurmuştu. Oyunun 81. dakikasında kırmızı kart gören Faslı futbolcu takımını ilk yarınının bitimine kadar yalnız bıraktı. PFDK, Da Costa'ya 3 maç ceza verdi.

 

 

PFDK'nın kararına göre;

"MEDIPOL BAŞAKŞEHİR FK sporcusu MANUEL MROUAN DA COSTA TRINDADE'nin, 05.12.2018 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

 

 

Böylece haftaya oynanacak zorlu Galatasaray maçında takımını yalnız bırakan Manuel Da Costa kalan 2 lig ve 1 ziraat maçında cezasının süresini doldurucak ve 2. devreden itibaren takımının yanında yer alacak.

YORUMLAR 4
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Oh be biraz da onlar eksik kalsın
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılların emeği var.. Başakşehir Şampiyonluğu hak ediyor... Önünü kesmeyin..
    Cevapla
  • Alim 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmasa ne olur. Yine yener başakşehir gsyi.
    Cevapla
  • karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon maçına kadar yetişsin tabi 4.maç trabzonla ikinci yarının ilk maçı
    Cevapla