Yaşam savaşında kazanan çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren Aytemiz Alanyaspor - Osmanlıspor maçında karşılıklı goller oldu ama kazanan çıkmadı

Yaşam savaşında kazanan çıkmadı
Yaşam savaşında kazanan çıkmadı
GİRİŞ 05.05.2018 20:58 GÜNCELLEME 05.05.2018 20:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında kümede kalma hesapları yapan Aytemiz Alanyaspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Aytemiz Alanyaspor, 33. dakikada Emre Akbaba'nın attıoğı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Osmanlıspor, 48. dakikada Ceyhun Gülselam'ın ceza sahası dışından attığı güzel golle durumu 1-1 yaptı. Kalan bölümde başka gol olmayınca iki takım birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

 

Bu beraberliğin ardından Aytemiz Alanyspor 36, Osmanlıspor 33 puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Aytemiz Alanyaspor, Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Osmanlıspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • Akhisarli 5 yıl önce Şikayet Et
    Tsnin kaybetmesi ile Sivas,Göztepe ve Kayseri nin Avrupa sansi dogdu. Deplasmanda Kayseriyi yenemezse Akhisar, son hafta Osmanli ile düsmeme maci oynar. Bjk nin Osmanlidan bu halde 3 puan cikarmasini zor görüyorum. Bjk icin lig bitti. Akhisar yedek kadro ile gs macina cikmasi yanlis olur.Kendini riske atar. Lig öyle bir hal aldi ki bi anda düsebilirsin. Okan hoca gs den en az 1 puan almali hatta galibiyet sabirla aranmali ligi garantilemek icin. Yarin bunu basarabilirsek yani galibiyet bütün gücümüzle kupa ya saldirabiliriz.Okan yedek kadro ile riske girersen ve Akhisar düserse bunu unutmayiz.en önemli mac önümüzdeki mac
    Cevapla