Yeni stada alkış alan isim önerisi

Malatya'da 'yeni stadın ismi Şehit Songül Yakut Stadyumu olsun' adıyla başlatılan kampanyaya her geçen süre destek büyüyor

Yeni stada alkış alan isim önerisi
Yeni stada alkış alan isim önerisi
GİRİŞ 04.06.2017 18:24 GÜNCELLEME 05.06.2017 10:50
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İnşaatı devam ederken Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Malatya Arena Stadyumu' ismi verilen ancak tepkiler sonrası 'Arena' kelimesi kaldırılıp, 'Malatya Stadyumu' olarak önüne tabela asılan stada, geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma Yarbay Songül Yakut'un adının verilmesi gündemde...

Henüz ismi netleştirilemeyen Malatya'nın yeni stadyumu için bir süredir devam eden isim arayışları devam ediyor. 'CHP'nin İnönü olarak kalsın' dediği, Yeni Malatyaspor yönetiminin 'Turgut Özal ya da Kayısı stadı' olmasını fikrini ortaya attığı yeni stadın ismiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta düşen helikopterde 12 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Malatyalı Jandarma Yarbay Songül Yakut'un adının yeni stada verilmesi için Malatyalılar sosyal medyadan kampanya başlattılar. Yeni stada 'Şehit Songül Yakut Stadyumu' olsun adıyla başlatılan kampanyaya her geçen süre destek büyüyor.

Yaşanan gelişmenin Malatyalı olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile de paylaşıldığı, Bakan Tüfenkci'nin Yeni Malatyaspor Kulübü ve Spor Bakanlığıyla konuyu değerlendireceği öğrenildi.

Songül Yakut hayattayken kendisiyle yapılan bir röportajda, Malatyaspor'un renklerinden dolayı bir Galatasaray taraftarı olduğunu paylaşmıştı.

YORUMLAR 20
  • Kars Kafkas kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper olur
    Cevapla
  • 07 Antalya 6 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyorum....
    Cevapla
  • Memoş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne münasebet şehit imizin ismi oyun alanlarında kullanılmamalı o oyun oynamıyordu şehit olurken. Onun isminin bulunduğu stad ta küfür kavga vs olmasına müsade edilmemeli. Bi köprüye caddeye sokağa yardım kuruluşuna eğitim kurumuna vs vs birçok isminin verileceği yer var.
    Cevapla
  • sırdar 6 yıl önce Şikayet Et
    daha güzel bir isim daha bulunamazdı düşüneni tebrik etmek lazım 10 numara bir fikir
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    guzel fakat daha ecdat ismi olursa daha iyi gizel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle