Süper Lig'de istifa depremi!

Kayserispor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın görevinden istifa etti.

Süper Lig'de istifa depremi!
Süper Lig'de istifa depremi!
GİRİŞ 22.04.2017 21:11 GÜNCELLEME 22.04.2017 21:45
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçının ardından tüm teknik ekip olarak görevi bırakma kararı aldıklarını açıkladı.

Sergen Yalçın, takım içinde büyük sorunlar olduğunu söylerken, "Son dönemde inanılmaz bir düşüş içerisindeyiz. İlk oynadığımız maçlardaki enerji, son maçlarda dibe vurmuş durumda. 2 haftalık arada çok çaba sarfettik düzeltmek için. Bu kadar düşüş çok mantıklı görünmüyor. Bu kadar düşüş olmaz, bütün oyuncularda olmaz. 6-7 haftalık bir süreçte, oyuncuların hem mental, hem de fizik anlamında kopmaları enteresan. Bizim takım yetenekli oyunculardan kurulu. Demek ki bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Son 3-4 haftada kendi içimizde yaşadığımız sıkıntılar da oldu. Biz de teknik ekip olarak sorunlar yaşadık. İş artık saha dışına da sıçradı. Takımla hareket etmeyen, kopan oyuncular var. En az 2 oyuncunun bu takımda olmaması lazım diye rapor verdim. Maalesef beceremedik. Başarılı olunca başarıyı herkes sahipleniyor, başarısızlığın tek sorumlusu var, o da benim. Biz teknik ekip olarak, bugün itibariyle görevimizi bıraktık. Belki bizden sonra biri gelip, buradaki enerjiyi değiştirebilir. Ekip olarak da üzgünüz. Son 6 haftada fikstürümüz avantajlı. Kayserispor 6 maçın 4'ünü kendi sahasında oynayacak. Bizde de sıkıntı var herhalde, o gücü takıma veremiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 36
  • KARTAL 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuyken de böyleydi.. Bir iki maç iyi sonra gevşeklikler.. Bu kafayla Sinan Engin ın gazı ile Beşiktaş ın hocası olması hikayelerini yemez millet.
    Cevapla
  • geç bu işleri 7 yıl önce Şikayet Et
    buna kimse güvenmemeli.gittigi her takımı yarı yolda birakan biri.
    Cevapla
  • efuli 7 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu. fener maçında ağzın kulaklarındaydı. hayırdır. diğer maçlarda konsantrasyon eksikliği mi yaşadın..
    Cevapla
  • yorum ekledim 7 yıl önce Şikayet Et
    geldiginde sorun yok muydu sanki 10 senedir takimdasin he .. kac hafta oldu yenerken iyiydi yenilince sorun mu cikti ..
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamdan hoca falan olmaz,anadolu takımlarının bütçesi kısıtlı olduğundan bunları hoca diye takımın başına getiryorlar,bunlarda sıkışıncada heman kaçıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle