Ertuğrul Sağlam geri dönüyor

Ertuğrul Sağlam, futbola değer katabileceği uygun bir ortam bulması durumunda teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini belirttti.

Ertuğrul Sağlam geri dönüyor
Ertuğrul Sağlam geri dönüyor
GİRİŞ 28.05.2016 00:35 GÜNCELLEME 28.05.2016 00:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbola değer katabileceği uygun bir ortam bulması durumunda teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini belirterek, "Yurt içinden ve dışından görüştüğümüz takımlar var. İnşallah hayırlısı olur." dedi.

Sağlam, Osmanlı Çileği Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Saffet Akbaş, Hasan Özdemir, Furkan Şükürcü'nün de aralarında bulunduğu veteran takımının, Ereğli ilçesindeki Beyçayırı Stadı'nda oynadığı dostluk maçını izledi.

Ereğli'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Sağlam gazetecilerin, "Yeni sezonda takım çalıştırmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sezon yeni bitti. Herkes önümüzdeki seneyle alakalı organizasyonunu yeni yapıyor ama inşallah, kendimizi ifade edebileceğimiz, futbola değer katabileceğimiz uygun bir ortam bulursak hayırlısıyla tekrar çalışacağız. Yurt içinden de dışından görüştüğümüz takımlar var. İnşallah hayırlısı olur."

YORUMLAR 9
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray anlaşmalı...
    Cevapla
  • Eyüp Topsakal 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım olmasa Fenerbahçenin başına geçmemesi için hiç bi sebep yok böyle karekterle hocalar karektersizler yüzünden heba olup gidiyor çok yazık
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Aaahh ahh!!! Su Trabzonsporda Adam gibi yönetim yok ki akli basinda alsin seni...
    Cevapla
  • Mirsad 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam. Her zaman faydalı olacak bir insan.
    Cevapla
  • aslan vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke çok param olsaydı seni van sporun başına getirseydik senin gibi mert delikanlı ve bey efendisi yok bu futbol camiasının içinde ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle