Akhisar Belediye - Trabzonspor: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor sahasında, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.

Akhisar Belediye - Trabzonspor: 2-1
Akhisar Belediye - Trabzonspor: 2-1
GİRİŞ 07.02.2016 17:04 GÜNCELLEME 07.02.2016 19:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçı kazanan 2-1'lik skorla Akhisar oldu ve 5 hafta sonra ligde galip geldi.

Akhisar'da savunmanın önemli ismi Douglao, 8. dakikada maçın açılış golünü atarken; Trabzonspor'da Muhammet Demir bu gole 14. dakikada cevap verdi. 80. dakikada Rodallega penaltıdan skoru belirledi.

Öte yandan Trabzonspor'da Douglas, 87. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı. Alınan bu sonucun ardından Akhisar puanını 33 yaparken, Trabzonspor 24 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Akhisar deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

AKHİSAR BELEDİYESPOR 2 - 1 TRABZONSPOR

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Mehmet Cem Hanoğlu

Akhisar Belediyespor: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Onur Ayık (Dk. 46 Vaz Te), Merter Yüce, Custodio (Dk. 58 Aykut Çeviker) , Nguemo, Sami (Dk. 86 Bruno), Rodallega

Trabzonspor: Esteban, Salih Dursun, Douglas, Bosingwa, Musa Nizam (Dk. 77 Yusuf Yazıcı), Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu (Dk. 90+2 Akakpo) Fatih Atik, Sefa Yılmaz (Dk. 83 Muhammet Beşir), Marin, Muhammet Demir

Goller: Dk. 8 Douglao, Dk. 80 Rodallega (Penaltıdan) (Akhisar Belediyespor), Dk. 14 Muhammet Demir (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 87 Douglas (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Merter Yüce, Dk. 70 Kadir Keleş (Akhisar Belediyespor), Dk. 45+1 Marin, Dk. 63 Salih Dursun (Trabzonspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın 8. dakikasında Akhisar Belediyespor 1-0 öne geçti. Sol kanattan Sami'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde Merter Yüce'nin attığı şutta Douglao üzerine gelen topu kaleye yönlendirdi ve meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.

14. dakikada Trabzonspor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Marin'in yaptığı ortada Trabzonsporlu futbolcular kafayla topu Muhammet Demir'e aktardı. Ceza alanı içinde topla bir süre ilerleyen Muhammet Demir, çapraz pozisyonda yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1.

22. dakikada Sami'nin sol kanattan yaptığı ortada Salih Dursun'dan seken topla buluşan Rodallega'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü. Dönen topu Trabzonspor savunması kontrol etti.

Müsabakanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

İKİNCİ YARI

58. dakikada Marko Marin'in sol kanattan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Muhammet Demir'in vuruşunda kaleci Lukac topu kornere çeldi.

78. dakikada Rodallega'nın ceza alanı içinde Douglas'ın müdahalesiyle yerde kalmasına hakem Halis Özkahya penaltı kararı verdi. 80. dakikada atışı kullanan Rodallega takımını 2-1 öne geçirdi.

87. dakikada bir pozisyonun ardından hakem Halis Özkahya'ya tepki gösteren Trabzonsporlu Douglas, doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Müsabaka Akhisar Belediyespor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

YORUMLAR 11
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamiyle devam edilmeli,istikrar olmali
    Cevapla
  • Yurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca gelsin
    Cevapla
  • Trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    Hami istifa etsin lucescu gelsin.
    Cevapla
  • Alpaslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ts yenildi ya kesin hakemler hatalıdır,başlarlar yine ağlamaya,hep böyle ts adım adım ptt 1.lige.
    Cevapla
  • ts li 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi takımına bak sen sanane ts den
    Cevapla
  • Fahri Ergün 8 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon resmen Trabzon yenilsin diye çalışıyor penaltı ile alakası olmayan bir pozisyon yüzünden hakem düdüğü çalabiliyor ve gol oluyor aynı hakem üç büyükler için de bu kararı verebilir mi acaba bu yapılan resmen şikedir bu hakem derhal istifa etmelidir yazık değil mi koskoca bir camiaya ne yapmaya çalışıyor bu federasyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle