Derbiye günde 2 paket sigara içerek hazırlanıyor

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını yönetecek olan Fırat Aydınus'un yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle sigarayı bırakamadığı iddia edildi.

Derbiye günde 2 paket sigara içerek hazırlanıyor
Derbiye günde 2 paket sigara içerek hazırlanıyor
GİRİŞ 21.03.2015 11:26 GÜNCELLEME 21.03.2015 11:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek olan ve asıl mesleği Jeoloji Mühendisliği olan Fırat Aydınus, FIFA'nın uyguladığı Yo-Yo testinden geçememişti. Çünkü; Süper Lig'de en kritik maçlarda görev alan Aydınus, günde iki paket sigara içiyor.

AİLEVİ SORUNLAR YAŞIYOR

UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, MHK’ya bu konuda net mesaj vermiş, “Koşamayan hakemler kesinlikle listeye giremeyek” demişti. Ancak Aydınus bu durumu pek dikkate almadı. Tecrübeli hakem, kendisine gerektiği kadar bakmıyor.

Ayrıca Aydınus’un yaşadığı ailevi sorunların da psikolojik olarak testlere tam olarak hazırlanamamasına neden olduğu ifade ediliyor.

BÜLENT YILDIRIM DA SİGARA MÜPTELASI

Fırat Aydınus gibi Süper Lig'de yıllardır görev yapan bir başka hakem Bülent Yıldırım da sigara müptelası. Her iki hakem de bu nedenle FIFA'nın testlerini geçemeyerek liste dışı kalmıştı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 8
  • kurtbey 9 yıl önce Şikayet Et
    bana kesinlikle inandırıcı gelmiyor.adamlar maç boyunca 90 dakika içinde en az 10 km koşuyorlar ve kesilmiyorlar.günde 2 paket sigara içen adam o koşuyu yapamaz ve nefes nefese kalır.çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorlar.yoyo testinden geçememek o hakemin sigara içtiğini göstermez.
    Cevapla
  • adanalı01 9 yıl önce Şikayet Et
    adanasporun hakkı var üzerinde k.paşa finalinde ahirette maçı nasıl sattıgının hesabını vereceksin ayrıca o olaydan sonra da hiçbir adanaspor maçına verilmedi kendisini 4 gözle bekliyoruz
    Cevapla
  • xmenx 9 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu maçtada hem rakiple hem hakemlere karşı mücadele verecek,besiktasli aydınus
    Cevapla
  • : ) 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemin yönettiği fb bjk derbi tarihine bir bak derim
    Cevapla
  • varol yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Atma mustafaa,sen ne içerek hazırlanıyon derbiye,cüneyt çakır ve fırat aydınusun çok maç feneri doğradığını herkes bilir
    Cevapla
  • Adanalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok da önemli değil.. Adanaspor - Kasımpaşa maçında emeğimizi yiyen insanların ahını alan gereksiz bir zat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle