Gençlerbirliği - Beşiktaş

Ligde gözünü şampiyonluğa diken Beşiktaş, sezonun ikinci yarısına Gençlerbirliği karşılaşmasıyla giriş yapacak.

Gençlerbirliği - Beşiktaş
Gençlerbirliği - Beşiktaş
GİRİŞ 26.01.2015 10:14 GÜNCELLEME 26.01.2015 15:13

Spor Toto Süper Lig’de sezonun 16 haftada topladığı 35 puanla lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde bulunan Kara Kartal, sezonun ikinci yarısına bugün Gençlerbirliği mücadelesiyle ‘merhaba’ diyecek. Bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Siyah-Beyazlılar, Galatasaray karşısında son bulan kazanma serisine yeniden başlamak için çaba gösterecek. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirip Royal Cup’ta kupa kaldırarak moral depolayan ve son olarak da Türkiye Kupası’nda Adana Demir galibiyetiyle formunun zirvesine çıkan Beşiktaş, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda 7 maçtır kaybetmeyen Gençlerbirliği’ni devirmek için çalışacak.

Formunun zirvesinde

Siyah-Beyazlı formayla 22 mücadelede 17 golü bulunan Senegalli yıldız Demba Ba, bu akşam takımının en önemli kozu olacak. Son olarak Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor’un filelerini havalandırarak formunun zirvesinde olduğunu gösteren 29 yaşındaki futbolcu, Ankara ekibi karşısında da gollerini sürdürüp takımını zirve yarışında tutmak için elinden geleni yapacak.

Siyah-Beyazlıar maça hazır

Ligde sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da yapan Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği maçının çalışmalarını ve 10 gün süren kampı dün tamamladı. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde yaklaşık 1,5 saat süren idmanda Beşiktaş’ın yıldızları; taktik ve kondisyon antrenmanı yaptı. Takım, idmanın ardından özel uçakla Antalya’dan mücadelenin oynanacağı Ankara’ya gitti ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Bilic, kafileye, yeni transferler Alexander Milosevic ve Daniel Opare’yi de dahil etti. 

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Hakan, Ahmet, Tosic, Uğur, Gosso, Doğa, Petrovic, Guido, Mervan, Berat

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Kerim (Gökhan), Hutchinson, Necip, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba

STAT: Ankara 19 Mayıs
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: M.Kamil Abitoğlu