Penaltı pozisyonu için fena patladı!

Mersin İdmanyurdu'nun Başkanı Ali Kahramanlı, Galatasaray lehine verilen penaltının hatalı olduğunu, haklarının yenildiğini söyledi.

Penaltı pozisyonu için fena patladı!
Penaltı pozisyonu için fena patladı!
GİRİŞ 21.12.2014 13:53 GÜNCELLEME 21.12.2014 16:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında mücadele üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ifade etti.

Futbolun çirkinleştirilmemesi gerektiğini belirten Kahramanlı, Galatasaraylı futbolcuların hakemle oynadıklarını iddia etti. Futbolcularının çirkin hiç birşey yapmadığını dile getiren Kahramanlı, iyi mücadele ettiklerini, bu nedenle de oyuncularını kutladığını kaydetti.

Galatasaraylıların "Siz oynadınız, siz kazanmanız gerekirken puanı bize hediye ettiniz" dediklerini aktaran Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Hakemin hataları vardı. Galatasaray'a verilen penaltı gereksiz ve penaltıyla ilgisi yok. Kalecimiz Nihat'ın orada hiçbir şekilde Burak'a müdahalesi veya teması yok. Çocuğun hakkını yediler. Burak kendini yere attı. Maalesef hakemler bunu görmezlikten geliyor. Bizim hakkımızsa, hakkımızı helal etmiyoruz."

Hakemlerin baskı altıda kaldıklarını savunan Kahramanlı, "Bir hakem korkmayacak ve gereğini yapacak. Hakemlerimizin bu konularda hataları var. Bundan sonra hakemlerin baskı altında kalmaması lazım" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi günahkeçiside bulundu, Gökhan TÖRE.Eciyes maçında Töre rakibinin kaburgasına vuruyorsa? Rakip topçu niye 1-2saniye gecikmeli yüzünü tutuyor? Sonra çiğlık çığlıga bagırıyor? Topçuda ardniyet yokmu?Bazı yorumcular da ellerini oğuşturarak vurun abalıya nidası ile diğer iki büyüğe çekilen hakem kıyaklarına kol kanat geriyorlar.S. YALÇINDA DİNLİYOR!
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir akşam biri,ertesi akşam diğeri penaltılarla galip geliyor. Rize maçında aynı komik penaltı Beşiktaş'ın aleyhine veriliyor. Ayrıca Beşiktaş'ın son dakikalarda özbeöz penaltısı verilmiyor. Bir değil,üç değil beş değil her hafta benzer haksızlıklar rakiplerimizin lehine bizim ise aleyhimize yapılıyor. Zaten kısa süre içinde emin olun yarıştan koparırlar. Hiç alakasız haftalarda arka arkaya pazartesi oynatılan Beşiktaş, dikkat edin Perşembe günü UEFA ligi maçından sonra pazar günü oynadı, yine perşembe Türkiye Kupası maçı yine pazar günü maç. Yani inadına yapsan bu kadar açık seçik yapılır. Resmen dalga geçiyorlar ya.
    Cevapla
  • acı gercek 9 yıl önce Şikayet Et
    penaltı penaltı değil diyorsan futbol izleme.
    Cevapla