Lazer tutan taraftara hapis şoku!

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde lazer ile kaleci Tolga Zengin'in gözüne lazer tutan seyirci hakkında 'kasten adam yaralama' iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Lazer tutan taraftara hapis şoku!
Lazer tutan taraftara hapis şoku!
GİRİŞ 24.02.2014 14:11 GÜNCELLEME 24.02.2014 14:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 5 sayfalık suç duyurusu dilekçesi sunan Beşiktaş taraftarı avukat Kemal Ozan Atak, 22 Şubat Cumartesi günü Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan maçta 'eşkali belli meçhul şüpheli' şeklinde belirttiği kişi hakkında Beşiktaşlı futbolcuların gözlerine lazer tutarak, futbolcuları taciz edici, görme yetilerini tehlikeye sokucu eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

6 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEMİ VE 'SEYİRDEN MEN'

Şüpheli hakkında Tür Ceza Kanunu'nun 'Silahla kasten yaralama' ve 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 'Spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' maddesi gereğince toplam 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılması talep edildi. Ayrıca şüpheli taraftar hakkında 'seyirden men' de talep edildi. Öte yandan 'seyirden men' cezası kişinin spor müsabakaları ve antrenmanları izlemek amacıyla spor alanlarına girişinin yasaklanması anlamına geliyor.

YORUMLAR 3
  • Muhammed Ali YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Tüm stadlarda. Bütün maçlarda bu olay vardır tüm liglerde hatta varupa kupalarında bile var.İzleyenler iyi bilir masdem yasak ozaman yapan tutan sahip olan herkesi cezalandırın.Bu adamın suçu ne tek bu cezalandırılıyor? adalet bumudur?
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    ertan t. yav he hee..
    Cevapla
  • ertan t 10 yıl önce Şikayet Et
    GURUR DUYUN BU GALİBİYETLE.. penaltıda kalecinin gözüne lazer tutarak galip geldiniz. KUTLUYORUM SİZLERİ. (Cüneyt çakır gibi.) !!!!
    Cevapla