İşte olay hakem Yunus Yıldırım'ın notu!

Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki kararları pahalıya mal olabilir.

İşte olay hakem Yunus Yıldırım'ın notu!
İşte olay hakem Yunus Yıldırım'ın notu!
GİRİŞ 10.02.2014 10:47 GÜNCELLEME 10.02.2014 11:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hakem Yunus Yıldırım, Süper Lig'de bu sezon sonuna kadar maç alamayacak. MHK'nin, maçın kaderi ile oynayan Yıldırım'a önümüzdeki 10 haftada hiç maç vermeyeceği öğrenildi. Geçen yıl FIFA listesinden de çıkartılan Yıldırım'ın artık sadece alt liglerde görevlendirileceği belirtildi. 1 yıl sonra yaş haddinden dolayı hakemlik yaşamı bitecek olan Yıldırım'ın, bu durumu göz önünde bulundurarak hakemliğe veda edebileceği de ifade edildi.

NOTU 7.1

Maçın gözlemcisi İlhami Kaplan, hakem Yunus Yıldırım'a son yılların en düşük notunu verdi. Kaplan'ın Yıldırım'a 7.1 notu verdiği öğrenildi. Hakemlik değerlendirmesinde bu, berbat yönetimle eşdeğer görülüyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • Monte Cristo 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakem. Yahu hakemler her hafta en çok Beşiktaş'ı yakıyor Türkiye'de en çok bu durumdan mağdur olan takımdır bana göre ama kimse konuşmuyor.Alt tarafı Fenere bir penaltı verilmedi kıyamet kopuyor bunuda Konya'ya 2 defa elle gol attıkları maça saysınlar o zaman neden kimse ses çıkarmadı bu sadece Fenerin başına gelince mi olay oluyor.
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    okuyorum adlı şahıs. sen futbol seyretme sezon sonunda şampiyon olduğunuzda avazın çıktığı kadar şampiyon diye bağır bi tarafın yırtılmasın dikkat et sizin gibilerin futbol felan umurunda olmaz varsa yoksa galibiyet
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKEM ALEHTARLARINA. kafanızı kumdan çıkarın öyle yorum yapın.bir penaltı verilmemiş,bir kırmızı haksızlığı başta şike ve şikebahçe olmak üzere bu olayın yüz katı hakem hatası oluyor.özellikle ts yıllardır bu olayları yaşıyor.2 sene ts penaltı çalınmadı uzmanlar incelesin en az 10 penaltısı es geçildi.ilk defa bir hakem delikanlı gibi şikebahçe maçı yönetti bir hata ile yönetti.diğer maçlara bakın en az on hata bulursunuz.ayrıca lig tv şansalın ve tümerin de görevini derhal sonlandırmalı.fener amigoları türkiyenin parasını yiyemez.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    egemen faul yapmadı diyen bütün yorumcular ve bilirkişiler. azizi yalamaya devam etmektedirler! futbol oynayan herkes o pozisyonda egemen denen kasabın kalçasını çıkardığını görür! hakeme yaptığı itirazın ise engin baytarı bitiren hareketlerinden bir nebze aşağı ama sadece bir nebze! faul bile yoktu yalanının arkasında egemen denen futbol cahilini aklama ve ceza almasını engelleme çabaları yatıyor! yutmuyoruz!
    Cevapla
  • Ademoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Egemen =HAgİ. Birden Hagi Aklıma geldi. Hagi ye bilmem kaç maç ceza vermişlerdi ama fb bu 1 maç alır en fazla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle