İşte Fener ve Trabzon'un alacağı ceza

Derbide çıkan olaylarda Fenerbahçe ve Trabzonspor birbirlerini suçladı. TFF Hukuk Kurulu ise iki tarafı birden PFDK'ya sevk etti.

İşte Fener ve Trabzon'un alacağı ceza
İşte Fener ve Trabzon'un alacağı ceza
GİRİŞ 09.10.2013 09:40 GÜNCELLEME 09.10.2013 09:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olaylı F.Bahçe-Trabzon derbisinin yankıları sürerken, ev sahibi kulüp ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, televizyon görüntüleri incelendikten sonra Disiplin Kurulu'na yollandı. Temsilcileri raporlarında, sarı-lacivertli taraftarların maç sonunda Hacıosmanoğlu'na saldırı girişiminde bulunduğu yer aldı. Önceki gün geç saatlere kadar televizyon görüntülerini izleyen Hukuk Kurulu, Hacıosmanoğlu'nun taraftarların "Hakemİ kaça satın aldınız?" şeklindeki sataşmalarına "Satın almayı başkanınız iyi bilir" diye cevap vermesinin provoke edici olduğu görüşüne vardı.

FENER'E EN AZ 1 MAÇ CEZA
Sahaya atılan maddeler, küfürlü tezahürat ve olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe'ye en az 1 maç seyircisiz oynama ya da 80 ile 150 bin TL arasında para cezası verilmesi bekleniyor. İbrahim Hacıosmanoğlu'na ise 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilebileceği belirtilirken, maç sonrası saha içinde kapışan Fenerbahçeli Volkan ve Selçuk ile Trabzonsporlu Zokora ve Onur Kıvrak'ın ise Disiplin Kurulu'na sevkine gerek görülmedi.

 

YORUMLAR 5
  • alisan küçük 10 yıl önce Şikayet Et
    burak r hazretleri. bura bölücülük yapma yeri değil bir Trabzonluya pontuslu demek büyük hakarettir. başın belaya girer haberin olsun. buradan bölücülük yapma. Trabzonda bir tane başka kökenli irk yoktur. karışık ırkı olmayan nadir şehirlerden bir şehirdir. bizim amacımız ırk tartışması değil zaten. bir daha böyle yorum yazma.
    Cevapla
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık. Acaba fenerli yönetici ve futbolcularının da her aagzından çıkanı provakasyon olarak değerlendirecekmi hukuk kurulu. Maçın son dakkalarında bekir adamın ayağını yerden kesiyor ve hakeme bağırıp çağırıyor niye faul verdin diye ve seyirci gaza geliyor, hemen ardından iki fenerli daha yaptığı faullere itiraz edince ortamı ve seyirciyi geriyorlar, caner sarıkartta küfür ediyor kırmızı çıkmıyor. Yöneticiler tffye de herkese de her türlü lafı söylüyorlar birşey yok. Neden trabzon başkanı sataşmaya cevap verdiye suçlu oluyor. Çifte standart apaçık ortada. Hem adamların kupasını vermiyosun hem de sindirmeye çalışıyosun. O kupa trabzona gidecek yolu yok hiç çırpınmayın.
    Cevapla
  • burak r 10 yıl önce Şikayet Et
    hakan haklıya. kıbrıs rum kesimine direkt uçarak türk devletinin milli duruşunu hiçe sayan, onları tanıma gafletinde bulunan vatan hainlerinin boş lakırdılarını dinlemekten sıkıldık artık. temiz futbol vs. derdinden önce futboldan daha önemli şeylerin olduğunu daha önemli değerlerin bulunduğunu akıldan çıkarmamak lazım. tabii ki pontusdan gelen bağlardan dolayı sizleri de kınamamak lazım
    Cevapla
  • Teamo 10 yıl önce Şikayet Et
    SELÇUK ŞAHİN CEZA ALAMALI SAHAYI KARIŞTRAN O DENGESİZDİ !. oyunda bile yokken sırf kavga için girdi sahaya
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    inanın emre belezoğlu ve volkan demireli futboldan men etseniz futbol düzelir. tabi aziz yıldırımıda
    Cevapla