Gümüşhane Torulspor'dan 2 transfer daha

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor, dış transferde 2 sporcuyla daha sözleşme imzaladı.

Gümüşhane Torulspor'dan 2 transfer daha
Gümüşhane Torulspor'dan 2 transfer daha
GİRİŞ 24.07.2012 12:02 GÜNCELLEME 24.07.2012 12:02

Gümüşhane Torulspor Kulübü Başkanı İhsan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin isteğiyle, geçen sezon Tokat Plevne'de oynayan köşe oyuncusu Çağlar Özer ve son üç sezondur Ziraat Bankası forması altında çeşitli başarılara imza atan libero Özer Özger ile sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Özer Özger'in yıldız bir sporcu olduğunu kaydeden Uçar, şöyle konuştu:

''Özer, voleybola Bursaspor altyapısında başladı. Bursa Emniyet ve Arçelik'te oynayan başarılı voleybolcu daha sonra Konya Meram, Tokat Belediye Plevne takımlarında yer aldı. Libero olarak görev yaptığı Plevne'de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özer, Ziraat Bankası'na transfer oldu ve son üç sezondur bu takımın başarısı için mücadele etti. Özer Özger önümüzdeki sezon mavi beyazlı formayı giyecek.''

Uçar, transfer çalışmalarını sürdüreceklerini, güçlü rakiplerin bulunduğu ligde başa baş mücadele etmek için güçlü bir ekiple sezona başlayacaklarını kaydetti.

Gümüşhane Torulspor, bu sezon, iç transferde Murat Palavar, Sinan Bayram ve pasör Vefa Yılmaz ile dış transferde de Çankaya Belediyesi Anka Spor'dan Alper Güllü, Maliye Milli Piyango'dan Tolga Altıntaş ve Polonya'nın Jastrzobski Wogiel takımından Brezilyalı yıldız oyuncu Ashley Nemer ile sözleşme yapmıştı.

KAYNAK: AA