Transferde asıl bombayı Kasımpaşa patlattı

Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa İsveç milli takımı ve PSV Eindhoven'ın ünlü kalecisi Andreas Isaksson'u kadrosuna kattı.

Transferde asıl bombayı Kasımpaşa patlattı
Transferde asıl bombayı Kasımpaşa patlattı
GİRİŞ 09.07.2012 09:18 GÜNCELLEME 09.07.2012 13:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, müthiş bir kariyeri olan ve İsveç Milli Takımı'nın kalesini koruyan Andreas Isaksson'un transfer edildiği belirtilerek, ''1,99 metre boyunda ve 31 yaşında olan usta eldivenle 3 yıllık anlaşma sağlandı'' denildi.

Adı geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'la da anılan İsveçli kaleci, profesyonel kariyerinde, Trelleborg, Juventus, Djurgardens, Rennes, Manchester City ve PSV Eindhoven gibi takımlarda forma giydi.

2012 Avrupa Şampiyonası'nda da İsveç Milli Takımı'nın kalesini koruyan Isaksson, 43'ü genç takımlarda olmak üzere toplam 139 kez milli formayı giyme başarısı gösterdi.

Yurt içi transferde, Manisaspor'dan  kaleci İlker Avcıbay, Medical Park Antalyaspor'dan Kerem Şeras, Gaziantepspor'dan Abdullah Elyasa Süme, Orduspor'dan Abdurrahman Dereli ve Eskişehirspor'dan Volkan Yaman'ı kadrosuna katan Kasımpaşa'nın ilk yabancı transferi Isaksson olurken, oyuncunun, Kasımpaşa'nın Hollanda kampına katılacağı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • necati 11 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. hayırlı olsun kasımpaşaspor çok güzel transfer yaptı ama bir ünlü futbolcu almaları lazım
    Cevapla
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta rüştü ile 6 yıllık sözleşme yapacak.. yada rüştü+fernandes+quresma+almeida+1,500.000 euro verip isakssonu kasımpaşadan istesin. :) inanın karlı çkar.
    Cevapla
  • fatih engin 11 yıl önce Şikayet Et
    yok artık. doğruysa helal olsun kasımpaşaya.
    Cevapla