Yarışı kazandı maskotu tokatladı / VİDEO

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de gerçekleştirilen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 3 bin metre yarışını kazanan Fransız atletin maskot kızı tokatlaması büyük tepki çekti.

GİRİŞ 05.07.2012 10:02 GÜNCELLEME 05.07.2012 10:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bitiş çizgisini geçtikten sonra kendisini kutlamaya gelen maskot kızı tokatlayan Mahiedine Mekhissi-Benabbad büyük şaşkınlak oluşturdu.

8.33.23 derecesini kutlarken önüne gelip hediyesini vermeye çalışırken bir anda art arda tokat yiyen 14 yaşındaki kız neye uğradığını şaşırdı. Atletizm severlerin gözü önünde yaşanan bu olay yöneticilerin de tepkisini çekti.

Şampiyona direktörü Mika Muukka bu davranışın kabul edilemez olduğunu söyleyerek konuyu Avrupa Atletizm Federasyonu'na taşıyacağını açıkladı. 27 yaşındaki aynı atlet geçen yıl Monaco'da düzenlenen bir yarışmada 1500 metre bitiş çizgisinde vatandaşı Medhi Baala kavga etmiş ve 10 ay ceza almıştı.

YORUMLAR 3
  • eric 11 yıl önce Şikayet Et
    müslüman. ayıp... bir müslüman böyle davranmamalı.
    Cevapla
  • yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    bunlara insan diyen. kendi insanlığına baksın aslında batı medeniyeti denilen bu işte şu video'da bu durumu çok güzel özetlemiş batının çok az ömrü kaldı inşallah allah nasip eder de batılı ülkelerin yıkıldıklarını sözde medeniliklerinin kaybolduklarını görürüz
    Cevapla
  • Sofia 11 yıl önce Şikayet Et
    küstah. küstah fransız...
    Cevapla